Ufak Yol Kazaları Bunlar.. |
11-07-2009 | #1 |
delishhhh
|
Ufak Yol Kazaları Bunlar..Ne diyorlardı daha en baştan - Bizim yol haritamızda Öcalan'ın yol haritasına, taleplerine yer yok - Demokratik açılımda her adım bize aittir - Teröristbaşını ve terör örgütünü muhatap almayız - Onların sözleri değil, bizim dediklerimiz geçerlidir - Çağrımıza cevap verenler ve pişmanlık duyanlar dağdan iner Ne oldu peki? Ne dedi dağdan inenler? - Başkanımız Öcalan'ın emriyle geldim - Pişmanlık duymuyorum - Gelişim hukuki değil, siyasidir - Muhatabımız, liderimiz Öcalan'dır Ters geldik mi? Geldik * Ne diyorlardı Zürih'te alkışlarla imzayı atarken - Ermenistan ile ilişkiler normalleşecek - Mevcut sınırlar tanınacak ve açılacak - Ermenistan soykırım iddialarından vazgeçecek - İddiaları araştırmak için tarih komisyonları kurulacak - Karabağ sorunu çözülecek Ne oldu peki? Ne olduğunu Ermenistan Dışişleri Bakanı birkaç gün önce yine tekrar etti: - Bu protokolü tamamen ön koşulsuz imzaladık - Karabağ'ın anlaşmayla bir ilgisi yok - O bizim Azerbaycan'la aramızdadır, Türkiye'yi ilgilendirmez - Protokolü biz yazdık Türk tarafı küçük değişikliklerle kabul etti - Protokolü önce TBMM onaylayacak, sonra biz Ters geldik mi? Geldik * Ne diyordu en yetkili makam daha ilk günden - Aşı yapılmazsa 21 milyon kişi hastalanacak - 5 bin 300 kişi ölecek - Bakın, ben yaptırıyorum, hem hiç acıtmıyor - Bu aşıları yapmayın diye telkinde bulunanlar ölenlerin vebalini nasıl ödeyecekler? - Ben Sağlık Bakanı olarak, aşı yapılmasını engelleyenlere suç duyurusunda bulunacağım Sonra ne oldu? En yetkilinin daha da en yetkilisi, sadece birkaç saat sonra çıkıp ne dedi? - Ben aşı olmam - Bana sormadan aşı olacak diye adımı vermişsin, hemen düzelt! - Kimseyi icbar (zorlama) edemeyiz - ‘Muhakkak yaptırmanız gerekir' diye böyle bir kampanyanın sürdürülmesi doğru değildir, yanlıştır - Cebren bu iş olmaz, isteğe bağlı olur Ters geldik mi? Geldik Ama olsun Sürekli ters-yüz olmaktan yine de şikayet etmeyin, dertlenmeyin Çünkü bütün bunlar, o yetkilinin de dediği gibi, ufak yol kazalarıdır İki ters takla atın, tersiniz düze döner, rahatlarsınız! OSMAN GENCER |
|