Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ateş, jack, london, yakmak

Ateş Yakmak - Jack London..

Eski 11-07-2009   #1
Şengül Şirin

Ateş Yakmak - Jack London..

Ateş Yakmak - Jack London

Bir kitap yazabilmek için insanın önce anlatacak şeyleri olmalı İşte Jack London’ın inanılmaz başarısını sağlayan nedenlerden biri buydu Kısacık yaşamı boyunca bin türlü yaşantı içinde, sayısız işe girip çıkmıştı Denizcilik , rıhtımlarda hamallık , inci avcılığı, kuzeyde, en uzak yerlerde, ayı balığı avıDünyanın yarıısnı, adım adım, bir serseri olarak gezmişti

Bu gezilerini kitaplarında anlattı Çoğu zaman aç dolaşır, parklarda, sıraların üstünde, samanlıklarda arabaların içinde uyurdu Kuru topraklar üstünde yattığı geceler pek çoktu Ülkesi ABD’de yüzlerce kez tutuklanıp cezaevine atıldı, ayrıca Meksika’da Mançurya’da, Japonya’da, Kore’de çeşitli cezaevlerine girip çıktı
Üç öyküsünü içeren Ateş Yakmak bizde de yayımlandığı ilk günden bugüne, Jack London’ın en sevilen kitapalrından oldu

Yazar : Jack London

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com