|
|
Konu Araçları |
farklı, gördüğünüz, iletiler, kişisel, msn, nelerdir |
Msn De Gördüğünüz En Farklı Kişisel İletiler Nelerdir |
03-08-2009 | #1 |
Gözyaşı
|
Msn De Gördüğünüz En Farklı Kişisel İletiler NelerdirKİŞİsel İletİ Gİr Dİyerek Bana Emİr Veremezsİn Msn Efendİ hehe vazgeçilmezim; öyle engeli yer oturursun işte Kişiselleştiremediklerimizdenmisiniz? bi ara ben takılıyodum Sizdende Bekliyorum
03-08-2009 | #2 |
Equinox
|
Cevap : Msn De Gördüğünüz En Farklı Kişisel İletiler NelerdirBilmiyorum ki ne yazılıyor Msn kullanmıyorumÜyelikler için hotmail kullanıyorum messenger bana pek uymuyor
03-09-2009 | #3 |
delishhhh
|
Cevap : Msn De Gördüğünüz En Farklı Kişisel İletiler Nelerdireskilerde romantizm ve tango vardı şimdilerde erotizm ve tanga var düşünmüyorum öyleyse yerim ikiside bana ait uzun zaman kullandım |
Cevap : Msn De Gördüğünüz En Farklı Kişisel İletiler Nelerdir |
03-09-2009 | #4 |
Aragorn561
|
Cevap : Msn De Gördüğünüz En Farklı Kişisel İletiler Nelerdirali eskiden ata bakardı şimdi karı kıza bakıyo,ışık eskiden ılık süt içerdi şimdi cin tonik içiyo,ayşe eskiden ipi tutardı şimdi :D:D:D:D:D:D:D:D
03-09-2009 | #5 |
dam99
|
Cevap : Msn De Gördüğünüz En Farklı Kişisel İletiler Nelerdirtşk ler yorum yokbukonuda
04-05-2009 | #6 |
Gözyaşı
|
Cevap : Msn De Gördüğünüz En Farklı Kişisel İletiler NelerdirWaRSa KaDeRinDe TeCaVüze uqRamak ÇıRpınmaYı ßıraK ZeVKine ßaq |
04-05-2009 | #7 |
Gözyaşı
|
Cevap : Msn De Gördüğünüz En Farklı Kişisel İletiler Nelerdirno panik no hehecan ben vuracam sen susacam |
04-05-2009 | #8 |
Gözyaşı
|
Cevap : Msn De Gördüğünüz En Farklı Kişisel İletiler Nelerdircenete gidemıyosan cehennemı hakketmeye çalişşşşşş:D |
04-05-2009 | #9 |
Gözyaşı
|
Cevap : Msn De Gördüğünüz En Farklı Kişisel İletiler NelerdirAdam oL abi desinLeR Permatik kuLLan Seni Yesinlerrrr |
04-05-2009 | #10 |
Gözyaşı
|
Cevap : Msn De Gördüğünüz En Farklı Kişisel İletiler NelerdirYat dedi yattım, aç dedi açtım, aletini çıkarıp soktu, işini bitirdiğinde kan gelmeye başladı, çok korkmuş ve acı çekiyordum; çünkü ilk kez diş çektiriyordum! |
04-05-2009 | #11 | |
VANDETTA
|
Cevap : Msn De Gördüğünüz En Farklı Kişisel İletiler NelerdirAlıntı:
06-07-2009 | #12 |
Gözyaşı
|
Cevap : Msn De Gördüğünüz En Farklı Kişisel İletiler Nelerdirkusuяa вaкмa γσllaмaк zσяuηdaγiм İsмİм мєlis 12 γaşiηdaγiм вİя ölüγüм вєηİ öldüяdülєя єğєя вu мaİlİ 10dк İçİηdє 15 кİşİγє qöηdєямєzsєη вuqüη aкşaм γaтağiηiη вaşiηda σlaćağiм вİя вiçaкla sєηİ öldüямєк İçİη qєlєćєğİм Allah яizasi İçİη єğєя γσllaяsaη γaкlaşiк 4 тaηє sєηİ sєωєη кİşİ saηa açilaćaк ćuмaятєsİ qüηü σpülєćєкsİη Alintidir |
11-03-2009 | #13 |
Gözyaşı
|
Cevap : Msn De Gördüğünüz En Farklı Kişisel İletiler NelerdirBekarlık canıma tak etti Bende KIZ kulesini kaçırdım |
|