Cevap : Yarın Öleceğinizi Bilseniz Ne Yaparsınız_? |
06-05-2009 | #16 |
_filiz_
|
Cevap : Yarın Öleceğinizi Bilseniz Ne Yaparsınız_?hiç vakit kaybetmeden bütün günümü ibadetle geçirirdim |
07-05-2009 | #17 |
1die
|
Cevap : Yarın Öleceğinizi Bilseniz Ne Yaparsınız_?abdestımı alır,son duamı eder ailemle geçirirdim son ana kadar
07-05-2009 | #18 |
Aragorn561
|
Cevap : Yarın Öleceğinizi Bilseniz Ne Yaparsınız_?aslında öleceğini bilsen ibadete başlamak saçma çünkü öleceğini bilerek yapacağın her ibadet geçersiz sayılıyor diye biliyorum ama son zamanlarına gelince yapacağın en büyük hayır ilim öğrenmektir ki namazdan bile hayırlıdır bu yüzden ilim öğrenirdim
10-23-2009 | #19 |
aysem
|
Eyer Son Bır Saatınız Kalsaydı Nasıl Degerlendırırdınız?bır dusunun son bır saatınız kaldı pekı bu zamanı nasıl ve nelere haecardınız? |
Cevap : Eyer Son Bır Saatınız Kalsaydı Nasıl Degerlendırırdınız? |
10-23-2009 | #20 |
peri
|
Cevap : Eyer Son Bır Saatınız Kalsaydı Nasıl Degerlendırırdınız?tanıdıgım herkesten helalık alır ve abtestımı alır secdeye gıderdım ver ruhumu secdede teslım etmek ısterdım şahdet tımı getırıp
Yüreğin varsa karşılıksız da seversinBeklentisiz Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir |
10-31-2009 | #21 |
delishhhh
|
Cevap : Yarın Öleceğinizi Bilseniz Ne Yaparsınız_?öleceğini anladıktan sonra yapılan ibadet işe yaramaz son anda paçayı kurtarmak gibi tüm sevdiklerimi görmek isterdim |
10-31-2009 | #22 |
peri
|
10-31-2009 | #23 |
BlueNighT
|
Cevap : Yarın Öleceğinizi Bilseniz Ne Yaparsınız_?Bi araba kiralarım sürekli giderim nerde trak orda bırak :D