Bırakma Ellerimi Adı Yok Bu Sevdanın |
10-25-2009 | #1 |
peri
|
Bırakma Ellerimi Adı Yok Bu SevdanınBırakma ellerimi, adı yok bu sevdanın, yaşanan günü yok, sefilliğin bini bin para; yüzüme bulanan sesi yok Düş olup takılmak peşine, sebepler bulmadan deliliğe dem vurmak Kaçmak bir serçe kanadından düştü düşecek zorbalığında Sebep yok, hatta sensiz aşk yok
Bakire bir sesleniş bu içine, toy bir serüvenin ayak izleri belki de, bilmiyorum, sen de bilme, yaşa sadece, bizden düşen kırıntılara dokunarak yaşa Ama sadece bir an'lık da olsa gerisi boş, sen kalmayınca an'dan sonra doldur beni içine yabangülüm ömrümün baharında topla çiçeklerimi içimden ve sarıl sıkıca tenime sakın bırakma sakın sensiz koyma zamanı hiç gitme öptüğün duduklarım özlüyor tenini sen giderken gelmeyeceğini bildiğindendir belki de koynumda uyu yine, terimin ıslaklığında her gece, ninnim ansızın kendini bitirse de zaman kendini yeniliyor sende; sakın unutma yüzümün güneşli yanı birleşti dudağım dudağına ve adına seni bıraktım her şeyin sen söyle şimdi sen nesin bir an'da olsa istediğin kadar korkmadan sür kendini bana
Yüreğin varsa karşılıksız da seversinBeklentisiz Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir |
Cevap : Bırakma Ellerimi Adı Yok Bu Sevdanın |
10-25-2009 | #2 |
b@ron
|
Cevap : Bırakma Ellerimi Adı Yok Bu Sevdanındoldur beni içine yabangülüm ömrümün baharında topla çiçeklerimi içimden ve sarıl sıkıca tenime sakın bırakma sakın sensiz koyma zamanı hiç gitme
10-25-2009 | #3 |
peri
|
Cevap : Bırakma Ellerimi Adı Yok Bu Sevdanın |
|