Başlığını Koyamadığım Hayat |
10-24-2009 | #1 |
LAST BREATH
|
Başlığını Koyamadığım Hayatne çok zaman geçmiş üstündenonca hasret dolu gecelerin ardından hatırlarmısın sanki kapında bekler gibi beklerdim hep sırf sadece bir defa yüzünü görebilmek için yüreğinden bir sel gibi kopup dudaklarına gelen ''canım' deyişini duyabilmek için
seni nedense kimseler bezetemedim bensen hiçtin aslında eşi benzeri olmayan senden sonra benzetmeye çalıştııklarım oldu sana belki senden bir koku vardır dediklerim hayat'taanladım öyle bir gidiişin vardı ki bendeöyle bir hoşça kal deyişin yürek yakan kaç sevdalar yaşadım senin ardından kaç mevsimsiz baharlar fırtınalar sıcaklığını hissettiğim bir sen vardın sadeceen çok ne zaman ağladıım biliyormusun? elimde silah buz tutmuş nöbet yerindekaç defa ağladım kimseye göstermeden bedenimin vatanı yüreğimin ise seni beklediği günlerde isyanım oldun''neden gittin neden yoksun'' ben bir senin hasretine alışamadım çünki senden sonra herşey geldi geçtisen geçmedin be mechulsevdamkimler hayran olmadıkı yazdıgım şiirlerekimler okumadıkı her kelimede her satırda sen kimi yaşadığım kimi ise yaşamak istediğim duygularda yaşattım seni kimi zaman bencil oldum bir kızım olursa ismi hülya olsun dedim gözleri senin gibi yeşil baksın sana hasret denizimin kıyılarında birikmiş bir yosunben seni hiç terk eyllemedim mechulsevdamneler bıraktım ardımda neler nelergözlerimde hayalin vardı hep yüreğimin aktığı yerdeydin hepyüreğimin aktığı yere gittimulaşamadım sana hülya'mkavuşamadım her şirimin sonunda olduğu gibi bundanda gözlerim dolsun istyedim son satırımda ''sana kavuşmaya hasret bir yüreği büyüttüm içimde hasretime vuslat olasın diye'' alıntı