Eşkiya Yüreğim |
|
|
#1 |
|
LAST BREATH
|
Eşkiya YüreğimGeceler sensiz zalim,bu kadın aşkına eşkiya
Sen yoksan soluğum susar Dağlarım pusar,kırlangıçlarım öksüz Şehir yetmez artık, dünya dönmese boş Yalnızlığa boğar bir kara duman Köpekler gibi ulur acılarım, Cehennemler söner artık sevdamın göz yaşlarıyla Kaç gece girerim mezarlara? Asi kıyılarında kaç kere içerim? Kan kırmızı şerbet diye ölümleri ![]() Çoğaltırım seni firari sensizlikler de Her saniyem bir sen bir sen daha doğurur ![]() Hep gebedir,hep sancılarında, doğumun kıvranırım ![]() Yetmez,dinmez avucuma topladığım ay ışıkları Zor dur kadının eşkıyası,beladır,korkusuzdur ![]() Asidir,rüzgardır, tanımaz kuralını,yasağını, Çiğner geçer imkansızını, Ulaşamassın aşkı dağları deler, Çölleri aşar,Leyla korkar,şirin titrer ![]() Bir destandır sevdası,bir sevda masalı Kanat çırpar umutlarım üç günlük kelebek ömrüyle, Yalın ayak bir sevda kalır ![]() Kurşun yarasıdır artık sözlerin yüreğimde İçimde dinmek bitmez acılar,cinnetlerde Koparır zincirlerini,kavrulur deli yangınlarında Ne şehre sığarım, ne de kar ayazı yatağıma ![]() Kör olur gözlerim artık, gece vurdukça hançerini Gökyüzüm sen,yıldızlarım sen,gecemin nemi kokun olur ![]() Uzaklara dalan gözlerimde okyanuslar çırpınır ![]() Kaybolduğum katran karaları soldurur tüm baharlarımı Artık ne akla sığarım, ne kitaba ![]() Kalemim hep seni yazar artık sen kokar kağıtlarım, Öznesı sen, hecesı biz, mısralar aşkımı yazar Artık tüm yasakları, çiğnerim eşkiya yüreğimle Önce bir kurşun sıkarım sensizliğe,sessizliğe Gecenin çıkmazında uslan diye haykırırım bu deliye ![]() Solgun türkülerde kaybolurum Bir yanım ellerini tuttuğum temmuzlarda kalır Bir yanım esrik sevişmelerimizin koynunda, Hep biri ek****** bu zalim şehirde, yanımda Ya da hep ben fazla aşkına eşkiya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artık hangi polis takabilir kelepçeleri, Hangi hakim kırar kalemini idam fermanımdır zaten bilirim Kimseler veremez artık cezamı ben sevdanın yollarında ZORDUR KADININ EŞKIYASI KORKMA BİLİRİM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HER OMUZ TAŞIYAMAZ HER YÜREK KALDIRAMAZ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VE HER DELİKANLI SEVEMEZ ![]() ![]() alıntı
|
|