![]() |
Ödül |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() ÖdülÖdül Yağmurlu bir havaydı ![]() ![]() ![]() Bülent ise erkenden gelmiş, dükkanı süpürmüş, küçük odun sobasını da yakmış çayı koymuştu ![]() ![]() Caddenin kenarında trafik ışıklarını bekleyen insanları izliyordu ![]() ![]() Bülent oturduğu yerden kalkarak televizyonu açtı ![]() ![]() Dışarıya bakarken caddenin kenarında bekleyen bir yaşlı adama gözleri takıldı ![]() ![]() ![]() Yalnız başına karşıya geçmek için hareket etti ![]() ![]() ![]() ![]() Bülent tüm olanları pencerenin önünden seyretmişti ![]() ![]() Yaşlı adama yardım etmek için caddenin karşısına geçti ![]() ![]() - Amca karşıya mı geçeceksin? - Evet evladım ancak halimi görüyorsun ![]() - Ben size yardım edebilirim ![]() Yaşlı adamı elinden tutarak karşıya geçirdi ![]() ![]() - Amca çok ıslanmışsın ![]() ![]() ![]() Yaşlı adam, Bülent’in teklifini kabul ederek ayakkabıcı dükkanına girdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ne güzel bir bisiklet değil mi amca, keşke benimde böyle bir güzel bir bisikletim olsaydı ![]() Yaşlı adam kafasını yavaşça kaldırdı ve televizyona baktı ![]() ![]() Üzerindeki elbiseler yırtık, pırtık ayakkabıları delikti ![]() ![]() Bülent yaşlı adamın yerde duran ayakkabılarına baktı bunların tamire ihtiyacı vardı ![]() ![]() ![]() Yaşlı adam Bülent’i izliyordu ![]() ![]() ![]() Onu dikkatlice süzüyordu ![]() ![]() Bunları düşünürken İsmail Usta birden yaşlı adamın ellerine sarıldı ![]() ![]() ![]() Bülent, bu adam benim ilk ustam İlyas Ustadır ![]() ![]() ![]() Bülent şimdi korkmayı bırakmış, ustasını mutlu ettiği için sevinmeye başlamıştı ![]() ![]() Akşam olunca da artık sık sık görüşmek temennisiyle ayrıldılar ![]() ![]() Ertesi sabah işe geldiğinde Ustasının büyük bir kutuyu açmak için uğraştığını gördü ![]() ![]() İkisi beraber kutuyu açtılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Al bakalım bu bisiklet senin ![]() ![]() Bu beni çok gururlandırdı ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Ödül |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Ödül![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|