Memura Msn Yasak! |
09-05-2009 | #1 |
yesimciwciw
|
Memura Msn Yasak!MEMURA MSN YASAK! Çağımızın vazgeçilmez iletişim araçlarından olan MSN, "devlet memuru"nun imajına ters düştü "Benim personelim chat yaparak vakit geçiremez" diyen Erzurum'un Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer, çalışanlarına MSN kullanmayı yasakladı 6 daire müdürü ve 45 memurun görev yaptığı Palandöken Kaymakamlığı'nda MSN yasağına uymayanlar hakkında idari soruşturma açacağını da belirten Kaymakamı Esmer, "Memurların chat alışkanlığı, vatandaşların hizmetini aksatıyor Kimseye taviz vermem" diye konuştu
09-05-2009 | #2 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Memura Msn Yasak!süper yerinde bi karar
09-06-2009 | #4 |
Gözyaşı
|
Cevap : Memura Msn Yasak!İşyerinde bazen insanlar sıkılabiliyor boş zamanlarında msn olmasada internetin serbest olması iyidir bir kere bizdede yasak vardı ben doğru bulmuyorum bu benim kendi kararım yanlız çalışmayanlar saten hoş karşılanmazlar
09-06-2009 | #5 |
burak97
|
Cevap : Memura Msn Yasak!Ama yani işlerini aksatan memürlar için yerinde bi karar