Gözyaşlarını Ecel Silsin |
09-02-2009 | #1 |
LAST BREATH
|
Gözyaşlarını Ecel SilsinDuamdin benim bedduam oldun yasadigin bu dunya senin tabutun olsun sevdigin ise kefenin olup seni bogsun eceline saril mutlulugunu anca ozaman bulursun!
Batti umutlarim batti kalbim içimdeki sevgimi görmedin yarim yandi bu duyuglar ugruna silindi görmedinmi bu sevgimi ezipte geçtin neden bensiz bir hayati seçtin sen oysa kalbimi emanet etmistim sana ben bir damla sevgiyi çok mu gördun benden umarim sende yanarsin verecegin sevginden! Herseyi ölumune sevdim ama olmadi sevim karsilik gormedi yandi! Zavalli kalbim askini gerçek sandi! Kostum pesinden deymezdi bile sana! Acimadan darbe vurdun duygularima bir yara ekledin sizlayan bagrima! Geri dönulmez bir yoldayim yürüyorum boynu bükük onlara bakip yürüyorum lanet olsun sevdigim artik gidiyorum! Duamdin benim bedduam oldun yasadigin bu dunya tabutun olsun sevdigin kefenin olup seni bogsun eceline saril mutlulugunu ozaman bulursun! Sen nefsine kelle olup yandin ben nefesime kapilip kaldim sevda kafesinde esir kaldim bana deyil ECELINE sarildin!!! Varya artik gözyaslarini ecel silsin bundan sonra sen benim için bittin! Zaten beni birakip gitigin an bitmistin lanet edilecek birisi seni nasil sevmisim nezaman senin gözlerine baksam korkardim! Birak desen birakirdim sevmezdimki!! Git dersen giderdim Yaninda Durmazdimki!! Senin adin nefes alisimin sebebiydi bir dakika susam kalbim alevlenirdi dilenden çikan birtek söz yika bilirdi ayrilalim diyisin baslatti gönlümdeki depremi! Zalim yar benim yerine ecele sarilir Tabutunda gözyasiyla ahitlar yakilir Bana verdigi acilar günahlara saçilir Sevabin yok akil hesaplarini yaniltir!! alıntı