Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Bilim & Teknoloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
firefoxa, inanmıyor, microsoft

Microsoft Firefox'a İnanmıyor

Eski 08-17-2009   #1
yesimciwciw

Microsoft Firefox'a İnanmıyor

MİCROSOFT, FİREFOX'A INANMIYOR
Internet Explorer Genel Müdürü Amy Barzdukas, Firefox'un indirilme sayılarıyla ilgili açıklamalarına inanmıyor

Teknoloji sitesi ShiftDeleteNet'in haberine göre Microsoft'un Internet Explorer'dan sorumlu genel müdürü Amy Barzdukas, Firefox'un bir milyar indirilme başarısına şüpheyle yaklaştığını ve bunu dünya internet kullanıcılarıyla paylaşmak istediğini açıkladı

Barzdukas, "Nereden baksanız toplamda dünya genelinde 15 milyar internet kullanıcısı var Bir milyarlık indirilme sayısı ilginç bir matematik gerektiriyor" dedi
Guardian'a yaptığı açıklamada Barzdukas; "Yaptığım tüm piyasa açıklamalarında insanlara, bu tür devasa sayılara sahip açıklamalara şüpheli yaklaşmalarını söylüyorum" dedi Firefox'un bir milyar indirilme sayısı içerisinde tabii ki bir kullanıcının çoklu indirmesi de dahil ediliyor Dolayısıyla bir milyarlık indirilme sayısı demek bir milyar insan tarafından indirilmiş olması anlamına gelmiyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Microsoft Firefox'a İnanmıyor

Eski 08-19-2009   #2
dejavu2009

Cevap : Microsoft Firefox'a İnanmıyor

Ben firefoxu 10 defa indirip sildim herhalde onuda saymışlar :)))

İLGİNÇ BİR DİZİ;

http://www,dizimag,com/stephen-hawki...eady-dizi.html
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com