Ortaya Karışık Nickler...... |
07-16-2009 | #1 |
1die
|
Ortaya Karışık Nickler...... BeNi SeVmEYeN öLSüN Az SeVeNdE SaKaT KaLıP SüRüNsÜnn yapılan biçok şeyi affedebilirim ama affettiğim hiçbirşeyi unutmam nefrete sevgiden daha çok güvenirim çünkü nefretin sahtesi olmassss Sen gideRken ben dönüYodum diyenLer! Beraber gideLim bakaLım hangimiz daha önCe dönücek AğZı oLaN DeGiL BeYnİ oLaN KoNuŞşsSUn sendeki hava bendeki bisikletin tekerinde de warr iNsaNLaRa saygım sonsuzz! ama sabRıM sıNıRLı! HeRkEss AyNıYkEn BeN FaRkLıYdIm ŞiMdİ HeRkEs FaRk PeŞiNdE BeN YiNe AyNıYıM BANA HİÇ İNANMA YALANCIYIM KÜÇÜK ŞEYLERE TAKARIM OLAYCIYIM BENLE OYUN OLMAS MIZIKCIYIM OTURUP BİŞEYDE ANLATMA ALAYCIYIM suRatsıZLaRı kapıDan kovSam qiRmek isTeR bacaDan HEPINIZ KENDI DALGANIZA BAKINDIKKAT EDIN BENIM DALGAMDA BOGULMAYIN boş konuşana sölücek lafım boş insana harcıyacak zamanım yoook Playboy olmaya çalışırken kızların playstationı olanlarKOMİKSİNİZ aRsiSt Mi??? degiliM aMa MuHtEşEmLiK KaNıMdA War kudur yeriNde durMa ya da dur cOkkta umrumda Aşk Benim İçin bundan BöyLe Geçici DöVme ŞrFFsİzLeRin YaŞadıgı bu Dünyada Sende ŞereFszce YaşıoSun boYnuna boncuk Takda Nazar Değmesn Ben PiskoYumm OğLum SevMesinide biLirim SiLmesniDeee ÖLmek SoruN DeiLde KeFen TaRzım DegiL!!! deFolup gideBileceğİm bi'yer War mı bilDiğiN HeP BeN SoBeLeNiYoRuM HeP BeN eLeNiYoRuMGiDiN BaŞıMdAn BeN OyNaMıYoRuM Gün yüzü görmeyen yüzüme yar yüzünü haram kıldım SANA KARŞI Bİ TEK SEVGİ DUYABİLİRİM O DA HAYVAN SEVGİSİ SeNi SeViYoRuM, SaNa TaPiYoRuM SaKiN iNaNMa CuNKU atiYoRuM Laf olsun diye konuşmuyorum konuşuyorum laf oluyor Beni Bir ALLAhIM BiRde DOSTLarım BiLSin GeriSi İLerLeSin FazLa Raad'ım RaatSız Eder miEtse BileFArk Ederm hedefin bensem her atışın karawana ben ne delikanlılar gördüm gül gül öldmm Kendini KRAL beni ise bi HİÇ sanarsın,aslında ALİS HARİKALR DİYARINDASINNNN Öncülük yaptıım herşey taklit edilior,beni bu kdr benimsediinis için tşk ederimm Dehşetm,ManyakıM,Laf sokarım,Yerse uğraş bakalım Bak İbret Al Yere Düşen Yaprağa,oda eskiden yukardan bakardı toprağa SeytaNa SöLicEm ArtIk şu TüyüNÜ bEnDeN AlSIN BeNi ÇeKeMeYeNLeR AnTeN TaKsINN Benimle tartışıcaksanız izin verinde beynimi çkarıyım Eşit şartlarda tartışmış olalım diye bnm gibisini google da araasan bulamazsın TuTamicaM SözLer VerMem baSiT kişiLerLe MEvZuu yaPMAm baZı ŞyLri AsLa AfeTmem Ağır GeLiYoSa bu SözLer FiRar SerbesT ÜsTeLeMem KopyaLa Tarzımı Yapıştır Hayatına bbeni Tanımayan Beni Cekemez Tanıdıktan sonra iSe vazgeçemez şşiddeti sevmem ama kuLLanmayı iyi biLirim
07-16-2009 | #2 |
evrem88
|
Cevap : OrTaYa KaRıŞıK NiCkLeR.......çok güzeller ya=)tşkürler |
|