Baba Oğul Sigara Muhabbetleri |
07-09-2009 | #1 |
1die
|
Baba Oğul Sigara MuhabbetleriSigara içmek sağlık mağlık dinlemiyor artık Kimsenin sağlığından korktuğu yok ne yazık ki Ama sigara içerken babaya yakalanmak her zaman korkutucudur Sigara içmenizi hiçbir zaman tavsiye etmiyoruz ama ya sigara içerken babanıza yakalanırsanız! İşte o zaman bahaneler hazır Nasıl mı? Baba: Sen sigara mı içiyon len !? Çocuk: Ne sigarası , para verdiğin mi var Gazeteye çay sardım içiyom Baba: Sigaramı içiyon len !? Çocuk: Yok baba , yapay atmosfer bu, hoca ödev verdi , o bakımdan yani Baba: Hee tamam o zaman Baba: Sen sigara mı içiyon len !? Çocuk: Hee canın mı çekti , içeceksen bak paket orda Baba: Hönk! Çocuk: Sen sigara mı içiyon len !? Baba: Hönk ! Çocuk: Pardon baba replikleri karıştırdım Baba: Sen sigara mı içiyon len !? Çocuk: Ordan bakınca neye benziyor ? Baba: Sen sigara mı içiyon len !? Çocuk: Yok baba korku filmi çeviriyom , sigara dumanı da efekt şeyyettirsin diye yani Baba: Oldu ! Baba: Sen sigara mı içiyon len !? Çocuk: öfff be sigarasız bir toplum için el ele ayakları mı yine Baba: Hönk ! Baba: Sen sigara mı içiyon len !? Çocuk: Heee , hatta halka bile cikarabiliyom Baba: Sigara mı içiyon len sen !? Çocuk: Ne demiş ünlü düşünür müslüm gürses : " biz babadan böyle gördük " Baba: Sigara mı içiyon len sen !? Çocuk: Aslında "sigara içmek" deyimi yanlış baba, sigara su mu ki içilsin , sigara tüttürülür bunu irdelemek lazim , değil mi babaaa Baba: Bittiyse dayak faslına geçelim diyordum Baba: Sigara mı içiyon len sen !? Çocuk: Yaaf evet de kaçağını vermisler yawww Baba: Sigara mı içiyon len sen ? Çocuk: Heeee, para olsa daha kalitelisini iccem Baba: Sigara mı içiyon len sen ? Çocuk: Heee İçmiyimmi ? Baba: Sigara mı içiyon len sen ? Çocuk: Heee Şuna devam etsene bitiremiyodum zaten
07-09-2009 | #2 |
Aragorn561
|
Cevap : Baba Oğul Sigara Muhabbetleri
07-09-2009 | #3 |
1die
|
Cevap : Baba Oğul Sigara Muhabbetleribana denk gelmedı o kadar da bakmıştım kusura bakma kardeşim rica edeyım kaplan ustaya kaldırsın bu sayfayı |
Cevap : Baba Oğul Sigara Muhabbetleri |
07-09-2009 | #4 |
Aragorn561
|
Cevap : Baba Oğul Sigara Muhabbetleriönemli değil zaten başlık farklı hiç kendini zora sokma her zaman olabilir konu kapanmasın farklı başlıklar sayesinde daha çok kişi okuyabilir tekrar teşekkürler |
Cevap : Baba Oğul Sigara Muhabbetleri |
07-16-2009 | #5 |
aysem
|
Cevap : Baba Oğul Sigara Muhabbetleripaylasımın ıcın tesekkur ederım:D |
|