Gülme Zamanı |
07-10-2009 | #1 |
*JuLieT*
|
Gülme Zamanıİtfaiyeci: Yangın burada mıydı hanımefendi? Evi Yanan Kadın: Hayır pazara kadar gittiDönünce sizi arasın mı? Garson: Çorbanıza kaşık ister misiniz hanımefendi? Hanımefendi: Hayır ben avucumla içerim İşadamı1: Oturmaz mısınız? İşadamı2: Hayır oturmam35 yıldır ayaktayım Tellak: Banyo alır mıydınız bayan? Bayan: Fiyatta anlaşırsak alabilirimKredi kartına taksit yapıyor musunuz? Garson: Salatanıza herhangi bir şey alır mıydınız hanımefendi? Hanımefendi: Hayır daha dün aldım şımarmasın Melahat: Pazardan mı böyle torbalarla Aysel? Aysel: Yok şekerimSebzeleri hava almaya çıkardımEvde sıkıldılar da Muhabir: Evet Arda maça az kaldı ne hissediyorsun şu an? Arda: Midemde yanma hissediyorumTalcidin var mı? Kadın: Demek Saint Benoit mezunusun? Çapkın: EvetSen benua ben seniuaNe dersin? Kadın1: Aaa saçını mı kestirdin şekerim? Kadın2: Yoo yıkayınca çekti biraz Televizyon Programcısı: Bir rock grubu olarak hangi enstrumanı çalıyorsunuz? Rock Grubu Elemanı: Teyp ve kapı zili çalıyoruz Kadın1: Şışşt kızNasıl oldu senin oğlan iyileşti mi? Kadın2: Canavar canavar Kadın1: Van gölü mü? Godzilla mı? Müşteri: Fiş alabilir miyim? Bakkal: TabiiUzatma mı?Elemtere mi vereyim? İski Elemanı: Su saatinize bakabilir miyim bayan? Bayan: Olmaz! Su geçiriyor o saatBakamazsınız Genç Kız1: Aaa ne o elindeki? Mısır mı yiyorsun? Genç Kız2: Olur mu canım Suudi Arabistan yiyorum Torun: Dede ahiret nerede? Dede: Buradan aşağı 100 metre git ilk soldan dön dört yol ağzından sağ yap orada oğlum Kurtarma Ekibi: Deprem bölgesi burası mı? Felaketzede: Yok canım değilBiz apartmanlarla lego oynayalım derken biraz abarttık yıkıverdik hepsini Levent: Leyla uyuyor musun? Leyla: Evet sen? Levent: Ben de Torun: Anneanne annemi sen mi doğurdun? Anneanne: Olur mu yavrumSilifke''nin yoğurdu anneni eben doğurdu Nazik Çaycı: Bir çay daha almayı düşünür müydünüz bayan? Bayan: Önce avukatıma danışmam lazım çaycı bey |
|