![]() |
Yalnızlık Dolambacı |
![]() |
![]() |
#1 |
rock_alltime
|
![]() Yalnızlık DolambacıDuyduğumla söylediğim Söylediğimle sustuğum Sustuğumla düşlediğim düşlediğimle unuttuğum arasındaki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Böyle başlıyordu enson okuduğum kitap ![]() ![]() ![]() Var olmakla yok olmak arasında sallanır oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin içinde zaman HİÇliğe gömülür; sonra dünyayla beraber ''hiççilik'' oyunu oynar ZaMaN ![]() ![]() ![]() Tuhaf bir dönemden geçiyorsundur,varlığının sadece kendimize özgü ve sadece kendimize değerli olduğumuzu anladığımız dönemdir bu ![]() ![]() ![]() Bunalımlı ve asi geçen bir süreçtir ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatınız; KİMİM? NEYİM? NASIL DÜŞÜNÜLÜYORUM?gibi soru işaretleriyle doludur tek gerçeğiniz ![]() ![]() ![]() NOVALİS'in sözüyle: DÜŞÜMÜZDE DÜŞ GÖRMEYE BAŞLAYINCA UYANMA ZAMANI YAKINDIR!!! nedersin?? uyanırmıyız düş dünyasından? Bana öyle geliyor ki duygu ve düşüncelerimiz ne zaman birbiriyle uyuşursa o zaman uyanacağız ![]() YAKIN MIDIR dersin??? Düş gemisinde YALNIZLIĞA devam o zaman ![]() ![]() ![]() O kör dolambaçta gezmeye devam ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|