|
|
Konu Araçları |
astronot, aydan, dünya`yı, görseniz, olsanız, yaparsınız, şekil |
Bir Astronot Olsanız Aydan Dünya`yı Bu Şekil Görseniz Ne Yaparsınız? |
06-20-2009 | #1 |
Gözyaşı
|
Bir Astronot Olsanız Aydan Dünya`yı Bu Şekil Görseniz Ne Yaparsınız?Bir astronot olduğunuzu düşünün ve Aydan Dünya`nın bu kötü görüntüsüyle karşılaşıyorsunuz ne yaparsınız ?
06-20-2009 | #2 |
delishhhh
|
Cevap : Bir Astronot Olsanız Aydan Dünya`yı Bu Şekil Görseniz Ne Yaparsınız?ayda hayat varmı diye bakardım sonra derdim aman dünyadakide hayatmıydı bee deyip takılırdım kafama göre |
Cevap : Bir Astronot Olsanız Aydan Dünya`yı Bu Şekil Görseniz Ne Yaparsınız? |
06-23-2009 | #3 |
KallaviOrhan
|
Cevap : Bir Astronot Olsanız Aydan Dünya`yı Bu Şekil Görseniz Ne Yaparsınız?Önce oturur Dünya'nın o görüntüsünü izlerim daha sonra zıplaya zıplaya uzay turu atarım |
06-23-2009 | #4 |
TiFus
|
Cevap : Bir Astronot Olsanız Aydan Dünya`yı Bu Şekil Görseniz Ne Yaparsınız?Ammaan Salla Gitsin Dünyayı :D Takıl Kafana Göre YA :d |
07-10-2009 | #5 |
inci_tanesi
|
Cevap : Bir Astronot Olsanız Aydan Dünya`yı Bu Şekil Görseniz Ne Yaparsınız?önce izlerdimsonra sevdiklerimi (dost aile arkadaş vb) düşünürdüm sonra maddi eşyalarımıüzülürdüm sonrada şaşırırdım çünkü dünyalı olarak hayatta kalan bir benimsonrada tur atardım uzayda :D biraz uzun ama tşkrlr
08-19-2009 | #6 |
burak97
|
Cevap : Bir Astronot Olsanız Aydan Dünya`yı Bu Şekil Görseniz Ne Yaparsınız?Walla bişey diyemiyorum bu görüntü sonrası
09-21-2009 | #7 |
dejavu2009
|
Cevap : Bir Astronot Olsanız Aydan Dünya`yı Bu Şekil Görseniz Ne Yaparsınız?Bir an için çok şanslı olduğumu düşünürdüm ama biraz sonra hava ve yakıt ihtiyacımın beni bir süreliğine idare edebileceğini düşündükçe sonumun onlardan farksız olmayacağını düşünürdüm