Tarçın |
06-22-2009 | #1 |
1die
|
Tarçıngeçen seneydı iş yerınde daha önce beraber çalıstıgım bi kardeşim gecenın geç saatınde aradı alo dedım buyur kardeş: abi dedı bendeki orjin alman kurt köpegi yavruladı sana 2 tanesı ayırdım abı dedi Allah dedım ya sagolasın kardeşim dedim kapattık 2 gun sonra getirdi köpekleri 2 side erkek ayırmıs sansımıza onlar düşmüş neyse ben begendıgıme sabırlı adını koydum da dıgerını napacaktım son anda aklıma geldi bir kamu kuruluşunda çalısan bayan bi arkadasım vardı aradım dedım sana bir köpek hediye etsem nasıl olur ooo havalara uçtu sevindi falan ertesı gun goturdum daha 1 aylık yavrucak köpek dedım apartman daresınde bakamazsın ha tmm dedı ben halledecem aldı köpegi çektım gıttım bende aradan geçtı bi süre gittim işyerıne bi sabah naptın dedım süpper dedı ısım buldunmu dedım köpege buldum dedı TARÇIN koydum ısmını dedı bi an ben ölee kalakaldım ya içimden de diyordum kı reis maxs başkan vsvs böle sert bi isim koymuştur falan o ise tarçın koymuş hiç bir şey demedım tabıkı hayrını gör saglıklı besle vs dıleklerımle ayrıldım bu senede ıkı köpek gelcek ama adlarını ben koyacagım öle vercem bırısıne verırsem tabıkı