Yardım Edin!!!!! |
08-28-2008 | #1 |
|
Yardım Edin!!!!!Bir hayvanın kafasından vurulup öldürülüp kürkünü birkaçtane kokoş için yüzmek ve hayvana eziyet etmenin neresi spor! Norveç ve Kanada yeni bir turizm'e başlandıBbek fok balıklarını öldürmek Ve buna 'spor' diyorlar Buna spor mu diyorsuz? Bu bir spor mu? Neden? Sen bizim tek umudumuzsun! Bu barbarlık insanlar tarafından yapılmamalı ve engellenmeli! Bize sırtınızı dönmeyin çünkü korunmazısız! Bu resimlerin çok üzücü olduğunu biliyorum ve asıl acıyı bizyaşıyoruzVe bu çok acıklı ve ŞU ANDA bile Dünya'da olan bir şey!!! Neden onları öldürüyoruz? Yaşamaya ve ölmeye kim karar verir/verebilir ki? Bu nasıl bir spor? Biz kimseyi incitmedikSadece masumca yüzüyorduk Lütfen bana ve arkadaşlarıma yardım edin!!!!! Bu resimlere bakıp HİÇBİRŞEY yapmamak bencilliktir Lütfen bize yardım edin!! Lütfen bize yardım edin!!!!!! HAYVANLARI VE FOK BALIKLARINI ÖLDÜRMEYELİM!!!!!!!!!!!!! |
Cevap : Yardım Edin!!!!! |
08-28-2008 | #2 |
|
Cevap : Yardım Edin!!!!!arkadaşlar üzgünüm resimler çıkmamış asıl resimleri görmeniz lazımdı ama yazıdada olsa insan dayanamıyor:S |
08-29-2008 | #3 |
Gözyaşı
|
Cevap : Yardım Edin!!!!!Onların canı yansa anlarda zengin olduklarından şaşırıyorlar insanlar fakirliği görseler deri değil yırtık elbise bile giyerler yazık milyonlarca hayvanları acımadan öldürüyorlar
08-29-2008 | #4 |
|
Cevap : Yardım Edin!!!!!gerçekten yazık onların canını verende allah alanda gerçekten çok üzücü bir durum |
08-29-2008 | #5 |
|
Cevap : Yardım Edin!!!!!yorumlarınız için tşk ederim |
03-16-2009 | #6 |
gencer20
|
Cevap : Yardım Edin!!!!!kendilerine aynı zulüm yapılsa neler yaparlardı merak ediyorum kendini karşındakinin yerine koymak lazım herzaman |
04-08-2009 | #7 |
Gözyaşı
|
Cevap : Yardım Edin!!!!!Bende bir kaç resim ekleyeyim arkadaşım Derisi için yazık diilmi bu hayvanlara |
04-08-2009 | #8 |
haticee
|
Cevap : Yardım Edin!!!!!gerçekten çok acı
04-08-2009 | #9 |
ASUD€
|
Cevap : Yardım Edin!!!!!bu tip insanlar ancak kendi canları yanınca anlıolar acının ne demek oldugunu çok üzücü
05-13-2009 | #10 |
gencer20
|
Cevap : Yardım Edin!!!!!birde türklere barbar derler nedense hiç kendilerine bakmaz bu tür insanlar aynaya baksalar kim barbar görürler aslında |
05-13-2009 | #11 |
delishhhh
|
Cevap : Yardım Edin!!!!!bir insanın milleti ne olursa olsun farketmiyor acıma duygusu yoksa yoktur gerisi yalan bir hayvanı rahatlıkla öldüren bir kişi bir insanada acımadan kıyabilir |
06-19-2009 | #12 |
1die
|
Cevap : Yardım Edin!!!!!