Senin İçin |
05-18-2009 | #1 |
yagmur34
|
Senin İçinBelki bir gün sende anlarsın ; umut etmenin ne demek olduğunu Boş hayaller kurup olmayacağını bile bilebeklemenin nasıl olduğunu Her gece rüyalarında görüp sevdiğini Ve ağlayarak uyanmanın ne kadar kötü olduğunu, Her gece bir resme sarılıp o resmi gözyaşlarınla ıslatıp Ve sonra tüm sıcaklığınla kurutabilmenin nasıl olduğunu Kimseye söyleyemeyip sevdiğini sadece kalbinde gizlemenin zorluğunu Durup dururken hayallere dalıp sonra kendi kendinle dalga geçmenin üzüntüsünü Olmayacağını bile bile beklemenin ne acı verici olduğunu Başka birinin hayatına girdiğini duyduğumdaki üzüntünün ne demek olduğunu Sevdiğinin dibinde olduğunu bildiğin halde ona ulaşamamanın verdiği acıyı Onu unutmak istediğin her an ona daha çok bağlanmanın ne denli zor olduğunu Ve onu gördüğünde kalbinden kopup giden parçaların sende bıraktığı acıyı Ve her şeyden önemlisi seni kimsenin anlamamasını İşte ben her gün bunları yaşıyorum SENİN İÇİN…
05-18-2009 | #2 |
Equinox
|
Cevap : Senin İçin:( Aşık olmak zor iş insanın kimyasını değiştiriyor |
Cevap : Senin İçin |
05-22-2009 | #3 |
Gözyaşı
|
Cevap : Senin İçinBak şimdi hüzünlendirdin beni niye hep aşk acısı çekiyoruz : (
05-23-2009 | #5 |
su perisi
|
Cevap : Senin İçinEmeğine sağlık canım benimHarka bir paylaşım |
Cevap : Senin İçin |
05-23-2009 | #6 |
dam99
|
Cevap : Senin İçinteşekkürler,