"Ortega benim yüzümden alkolik olmuş.." |
01-23-2007 | #1 |
rebellious23
|
"Ortega benim yüzümden alkolik olmuş.."Kalyon Oteli'nde yapılan ''Memorial 11 Altın Adam'' yarışmasının jüri toplantısında ödül alan Ankaragücü'nün tecrübeli futbolcusu Ceyhun Eriş, Ortega konusunun kendisi için geçmişte kaldığını belirterek, esprili bir şekilde "Ortega, benim yüzümden alkolik olmuş diyorlar" dedi Saha içinde agresif bir yapısı olduğunu ve vücut dilinin biraz negatif göründüğünün farkında olduğunu belirten tecrübeli futbolcu Ceyhun Eriş, "Fenerbahçe'de 2 sene oynadım Oynadığım dönemde kötü performans gösterdiğimi ve başarısız olduğumu düşünmüyorum O dönemde kötü bir sakatlık geçirmiştim Bu bana hem maddi hem manevi 2 sene kaybettirdi Oynadığım diğer takımlarda şimdiki performansıma yakın bir performans sergiledim Ayrıca büyük takımlarda alamadığımız özgürlüğü, serbestliği ve sabrı Anadolu takımlarında daha fazla alabiliyorsunuz Şimdi yaşımız dolayısıyla da daha olgun dönemdeyiz Geçmiş dönemlerin tecrübelerini kullanıyoruz" diye konuştu Tecrübeli futbolcu, 5-6 yıl daha futbol oynamayı, A Milli Takım formasını giymeyi ve yurtdışında oynamayı istediğini kaydetti Bir dönem Fenerbahçe'de birlikte forma giydiği Ortega ile ilgili bir soru üzerine tecrübeli futbolcu Ceyhun Eriş, esprili bir dille "Ortega, benim yüzümden alkolik olmuş diyorlar" derken, "Ortega sorusu devamlı olumsuz şekilde karşıma çıkıyor Bu konu benim için geçmişte kaldı Yaşandı ve bitti" ifadelerini kullandı |
|