Olsanda Olmasanda +16 |
03-02-2009 | #1 |
dejavu2009
|
Olsanda Olmasanda +16OLSAN DA OLMASANDA Bir maço erkeği yabancı bir ülkeden güzel bir kadınla evlenmiş Düğünden sonra maço adam aşağıdaki kuralları sıralamış; ''Eğer istersem evde olacağım canım ne zaman isterse bana güçlük çıkarmanı dır dır etmeni istemiyorum'' ''Başka türlü söylemediğim sürece her akşam iyi bir akşam yemeği hazır bulmak istiyorum'' ''Eski arkadaşlarımla ava, balığa, içmeye veya kart oynamaya'da gideceğim ve sen karışmayacaksın Bunlar benim kurallarım yorumun varmı?'' Yeni gelin maço erkeğe bakmış Biraz düşündükten sonra ona şöyle demiş ; "Tabiki kocacığım, sen nasıl istersen" Bu sözleri duyan maço erkek çok sevinmiş "Ben de bu sözleri duymak istiyordum" demiş " Peki senin kuralın olacak mı?" diye sormuş maço erkek "Hiç sormayacaktın sandım Evet var Benim sadece bir kuralım var" "Nedir o?" "Bu evde sevişmeye saat 7 de başlanır Sen olsanda olmasanda" |
Cevap : Olsanda Olmasanda +16 |
03-03-2009 | #2 |
efobedo
|
Cevap : Olsanda Olmasanda +16xD Mükemmelsin +16 ama bnde okudum<Hihi
Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yokBu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
Cevap : Olsanda Olmasanda +16 |
04-17-2009 | #3 |
neslihan
|
Cevap : Olsanda Olmasanda +16ben de buraya yeni katıldımçok eğleniyorumaradığım herşey var var buradabaşka arkadaşlara da tavsiye ederim |
|