Kahraman Tezeoğlu |
|
|
#1 |
|
gülrüba
|
Kahraman TezeoğluDuam olup kalacaksın Sevdikçe çoğalacaksın yokluğunla içimde Kızma bana sitemkar yazıyorum diye Küskünlüğüm inan sana değil Söz dinletemiyorum duygularıma, yüreğime Saatler seni sen geçiyor Selamını getirmiyor rüzgarın nefesi Yollar yolumu sana bağlamıyor Sen bırakma beni Şimdi sen bana beni ne kadar çok sevdiğini anlat Gerçek, yalan fark etmez Giderken bunları duymak beni yaşatır ancak Son iyiliğin olsun bana Kahraman Tazeoğlu’nun Araz isimli romanından “anegtod”
İnsanları sev ve kimseyi kendinden alçak görme![]() Tevazu sahibi ol zira en halis ziynet alçak gönüllülüktür ![]() Mütevazi olan kimse en güzel ziyneti takınmıştır ![]() Mü,min Mü,min Kardeşinin Örtüsüdür
![]() |
|
Cevap : Kahraman Tezeoğlu |
|
|
#2 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Kahraman TezeoğluKahraman Tazeoğlu'nun çok güzel eserler ortaya koyduğu bir gerçek Diğer eserleri gibi buda çok güzeldi![]() Teşekkürler Gülrüba
Cevap : Kahraman Tezeoğlu |
|
|
#3 |
|
gülrüba
|
Cevap : Kahraman TezeoğluOkuyan gözüne gönlüne sağlık GöKKuŞaĞı ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|