Siperde Namaz? |
08-27-2008 | #1 |
|
Siperde Namaz?ALLAH AŞKINA ŞU İKİ RESME İYİ BAKIN LÜTFEN ! Onlar çeçen mücahitleri ,kafir Rus uçaklarının bombaları 100 -150 m yakınlarına dahi düşerken onlar mevzilerinde namazlarını ihmal etmiyorlar ! Bu resimde görülmeyen bir mücahit bu saldırıda şehit olurHala onları " Vahhabi " diyerek dışlayanlara ne demeli ? ! ALLAH ISLAH ETSİN Kİ NAMAZ KILAN MÜCAHİD ŞAFİİ MEZHEBİNE GÖRE NAMAZ KILIYORDU! ONLAR -EĞER İSELER - BİZİM VEHHABİ KARDEŞLERİMİZ , ONLARA HİÇ OLMAZSA DUA EDELİM ! Namaz kılarken ki görüntüleri
|
Cevap : Siperde Namaz? |
10-17-2008 | #2 |
önder uçar
|
Cevap : Siperde Namaz?allaha ibadet herzaman ve her yerde yapılmalıdır ki bu savaş durumu bile olsa
10-18-2008 | #4 |
gulhan
|
Cevap : Siperde Namaz?emegıne saglık
10-18-2008 | #5 |
|
Cevap : Siperde Namaz?sizinde bakan gözlerinize sağlık |
11-13-2008 | #6 |
sonic
|
Cevap : Siperde Namaz?teşekkürler bizi bilgilendirdiğin için |
11-14-2008 | #7 |
signum
|
Cevap : Siperde Namaz?bu insanlar o sartlar da dahi namaz eda ederken birde kendime baktim her turlu rahata sahip ken ben niye kilmiyorum namazimi birakin size kendime bile cevabim yok |
11-14-2008 | #8 |
|
Cevap : Siperde Namaz?güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim sonuna akdar haklısınız |
12-27-2008 | #9 |
geç bunları
|
Cevap : Siperde Namaz?ALLAH yar ve yardımcıları olsun |
03-16-2009 | #11 |
gencer20
|
Cevap : Siperde Namaz?kendimden utandım inan ben herşeye sahipkan neden namaz kılmadığım için şimdi kendime kızıyorum emeğine sağlık bana çok güzel bir ders oldu bu |
|