Ellerim Buz...Dillerim Sus...Gözlerim Yaş... |
|
|
#1 |
|
yesimciwciw
|
Ellerim Buz...Dillerim Sus...Gözlerim Yaş...Daha çok değil ![]() ![]() sadece ömür gitti ömrümdenAsıl yorgunluğum değil bu ![]() ![]() karanlığında kaybuldum ben"Adım adım eksiliyor şehir Avare geziyor ruhum caddeleri Hepsinin başı sen![]() ![]() sonu senKöşebaşlarına takılıkalıyor gözlerim,mağrur bir siluetini görme hatrına Sonra hayal gördüğümü farkediyorum,anlatılmaz bir hüzün çöküyor içime![]() Ellerim buz ![]() ![]() dillerim sus![]() ![]() gözlerim yaş![]() ![]() ![]() Sokak lambaları titrek ve bir o kadar loş Ne caddeyi aydınlatmaya yetiyor sızan ışık,ne de içimi ısıtıyor![]() ![]() Kaldırım taşlarına yazıyorum seni Hiç birini atlamadan,tek tek sayıyorum sonra![]() ![]() Öyle çoksun ki;bi bilsen!!! Pencerelerden meraklı bakışlar süzülüyor üzerime ![]() Bu saatte diyorlar,ne gezintisi bu?Gezinmiyorum ben ![]() ![]() arıyorumBir iz göreyim de,peşinden gideyim diyorum Anlamaz gözler üzerimde çivili![]() çaresiz devam ediyorumÖyle zor değil ki anlamak Baksan ![]() ![]() yeterYüreğime değse nefesin ![]() ![]() dinerHer adım,bir şehir daha uzaklaştırmış beni senden Yol bilmez yüreğim![]() iz bilmez![]() Hem rüzgarı var bu yolun daha,kar-buzu var,korkusu var ![]() acısı-ağrısı var bu sonun,hüznü var![]() ![]() ![]() Ama cesaretim yok bir yalnızlığa daha İçimdeki boşlukta dolanıp duran ruhum,çıkıp varmak istiyor artık yanına![]() ![]() "Geceler,bana seni anlatıyor Geceler,bir ateştir yanıyor Geceler,bir hüzündür sarıyor Geceler,bir umudum yok mu ![]() ![]() "
|
|
#2 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Ellerim Buz...Dillerim Sus...Gözlerim Yaş...Çok güzeldi teşekkürler
|