Doğduğun Ayı Söyle Alerjini Söyleyelim |
04-03-2009 | #1 |
Şengül Şirin
|
Doğduğun Ayı Söyle Alerjini SöyleyelimDoğduğun ayı söyle alerjini söyleyelim Suadiye Memorial Tıp Merkezi Göğüs Hastalıkları Bölümü'nden Uz Dr İlkay Keskinel, bebeklerin alerjik hastalıklara yakalanma riskinin doğum ayına göre değiştiğini söyledi Keskinel, doğum aylarına göre alerji çeşitlerini şöyle sıraladı: 'İlkbahar yaz aylarında saman nezlesi; mart ve nisanda huş ağacı alerjisi, sonbaharda ev tozu akarı alerjisi, eylül ve şubat arasında doğanlarda besinlere ve hayvan tüylerine karşı alerjisi, yaz aylarında ve sonbaharda doğanlarda da astıma yakalanma riski artmaktadır Sezaryenle doğanlarda ileriki yaşlarda astım riski daha yüksek |
Cevap : Doğduğun Ayı Söyle Alerjini Söyleyelim |
04-03-2009 | #2 |
Aragorn561
|
Cevap : Doğduğun Ayı Söyle Alerjini Söyleyelimbenim hiç alerjim yok (boş söz değil test edildim ve onaylandım :D ama gerçek)
04-04-2009 | #3 |
mesanihta
|
Cevap : Doğduğun Ayı Söyle Alerjini Söyleyelimbende ne ararsan onun alerjisi var maşallah; ama doğru yiyecek ve tüylere karşı daha hassasım teşekkürler, ilginç bir bilgiydi benim için