Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alerjini, ayı, doğduğun, söyle, söyleyelim

Doğduğun Ayı Söyle Alerjini Söyleyelim

Eski 04-03-2009   #1
Şengül Şirin

Doğduğun Ayı Söyle Alerjini Söyleyelim

Doğduğun ayı söyle alerjini söyleyelim

Suadiye Memorial Tıp Merkezi Göğüs Hastalıkları Bölümü'nden Uz Dr İlkay Keskinel, bebeklerin alerjik hastalıklara yakalanma riskinin doğum ayına göre değiştiğini söyledi Keskinel, doğum aylarına göre alerji çeşitlerini şöyle sıraladı: 'İlkbahar yaz aylarında saman nezlesi; mart ve nisanda huş ağacı alerjisi, sonbaharda ev tozu akarı alerjisi, eylül ve şubat arasında doğanlarda besinlere ve hayvan tüylerine karşı alerjisi, yaz aylarında ve sonbaharda doğanlarda da astıma yakalanma riski artmaktadır Sezaryenle doğanlarda ileriki yaşlarda astım riski daha yüksek

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Doğduğun Ayı Söyle Alerjini Söyleyelim

Eski 04-03-2009   #2
Aragorn561

benim hiç alerjim yok (boş söz değil test edildim ve onaylandım :D ama gerçek)

Eski 04-04-2009   #3
mesanihta

bende ne ararsan onun alerjisi var maşallah; ama doğru yiyecek ve tüylere karşı daha hassasım
teşekkürler, ilginç bir bilgiydi benim için

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com