Çizgi Film İzleyenler |
08-11-2008 | #1 |
djdem
|
Çizgi Film İzleyenlerBu yaşıma geldim hala çizgi film izlerim diyen varsa çekinmesin söylesin bizescared101010scared101010 izleyenler yaşını ve en sevgidiği çizgi filmi bizimle paylaşabilirmi? ben 17 yaşıma geldim hala izliyorum 40 yaşıma gelsem bıkmam herhalde en sevdiğim çizgi ise tazmanya canavarı
08-11-2008 | #2 |
rock_alltime
|
Cevap : Çizgi Film İzleyenlerAa tbiki izlerm :D Bugs Bunny ı çook sewiyrmmOnu izlerimm :) |
Cevap : Çizgi Film İzleyenler |
08-12-2008 | #3 |
Gözyaşı
|
Cevap : Çizgi Film İzleyenlerBende izliyorum savaş çizgi filimlerini
08-27-2008 | #4 |
aisha
|
Cevap : Çizgi Film İzleyenler10 dk sonra 20 olucam ve hala çizgi film izliyorum,bu yıl jony bravo yu izlemeye başladım,süper tavsiye ederim |
11-18-2008 | #5 |
SanaL_boy
|
Cevap : Çizgi Film İzleyenlerBu yaşımda bile çizgi film izlerim
11-22-2008 | #6 |
sonic
|
Cevap : Çizgi Film İzleyenlerBende :D aslında ben zaten daha çocuğum ama:D yani 14 yaş:D
---CRYSİS PLAYER--- ---CoD PLAYER--- ---CRYSİS WARS--- ---CoD-CoD2-CoD4-CoD5 ---Battlefield Series--- -----Usta Oyuncu----- Pc sorunlarınız için İrtibata Geçin -- Yıllar Sonra Sonic geri döndüüü [forumsinsi] |
11-22-2008 | #7 |
KRDNZ
|
Cevap : Çizgi Film İzleyenlerTv'deki biçok saçmalığa çizgifilmleri tercih ederim Sünger Bob izlerken çok gülüyorum mesela:) |
11-23-2008 | #8 |
bonsoir
|
Cevap : Çizgi Film İzleyenlerBende çok severim çizgi film izlemeyi en çok ta tom ve jery severim çizgi filmler bir çok saçma programdan daha iyidir bence İnsanın espiri yeteneğini güçlendirir ve hayatı ciddiye almamamız gerektiği gücü verir ve mutlu eder:56:58 |
11-23-2008 | #9 |
TRGTİST
|
Cevap : Çizgi Film İzleyenlerAYY tabiki izliyorum cizgi filmin yaşıolmaz bence ensevdiğim de bugs bunny:) |
12-07-2008 | #10 |
_samyeli_
|
Cevap : Çizgi Film İzleyenlerçizgi filmin yaşı yoktur :) izliyorummm cedric' i çok seviyorummm :)
12-08-2008 | #11 |
seyito
|
Cevap : Çizgi Film İzleyenlerhala bayılırım çizgi flimlere |
03-05-2009 | #12 |
Marcela
|
Cevap : Çizgi Film İzleyenlerŞimdi küçükken izlediğim Çizgi Filmler saçma geldiği oluyor ama Avatar(The Last Air Bender) gibi güzel konu ve çizimli çizgi filmleri izliorumPOKEMON da küçüklükten kalan bir hayranlığım var |
03-05-2009 | #13 |
yesimciwciw
|
Cevap : Çizgi Film İzleyenlerHer çizgi filmi olmasada ilgimi çeken çizgi filmleri izlerim:) |
03-19-2009 | #14 |
yagmur34
|
Cevap : Çizgi Film İzleyenlerara sıra oturup izlerim zevkli oluyor izlemek hep dizi hep film usanıyor insan