ölüm olsun senden kalan ayrılık |
03-05-2009 | #1 |
evrem88
|
ölüm olsun senden kalan ayrılıkÖlüm olsun senden kalan ayrılık Her köşe başında yatan ölü aşıklar adına ağlıyorum sana ve denizine kavuşamamış ırmaklar namına çağlıyorum sana suskunluğum, gidişinin acı söylemidir dillere vurulamayan bir yüreğin çırpınışıdır son defa açılan ellerde gözlerin böyle masum olduğuna aldanma aldanma sessiz kalışlarına aldanma dik duruşlarına bir dağ devriliyor içlerinde, söyleyemiyorlar sen sevdiğim ve sevebildiğimsin sen, gözlerinde kendimi görebildiğimsin inkar etme güzel sen yalan değilsin, sen rüya değilsin herkese ve herşeye rağmen gidiyorsun bu yüreği bölüp beni öldürüyorsun bilmiyorsun çaresizliğim, gidişinin bendeki resmidir tuvaller yalan, renkler yalan beyazlar siyaha mahkum yürekler yalan anlatamıyorum bu aşkı anla beni bırakma yıllar yaşlanmış biraz da yorgun anlamıyorsun bu yürek hala sana vurgun gittiğin günün yarını olmayacak gecenin yıldızları sökülmüş ğöğsümden umutlarım zifiri karanlık beni bu çile girdabında yalnız bırakma anla benim son kurşunum bu ayrılık kızgınlığım ne sana ne de hayat dair kendime kızıyorum yenemedim içimdeki korkuyu başkasına ait olma ihtimalin paramparça ediyor en tatlı rüyalarımı başkasını bulacaksın uzanı ğöğsüne, saçlarını vereceksin saçların bir ihanetin kokusunu taşıyan beddua gibi yaralı bir aşkın üzerine üşüşen vahşi hayvanların pençeleri gibi saçlarını ellerine vereceksin uyuyacaksın işte bu kahrediyor beni hangi yürek nasıl kaldırır bunu hangi pınar keser sana susuzluğumu yorgunluğum, senin bende bıraktığındır başımı kaldıramıyorum zamanı durduramıyorum ağzımda düğümlendi sözler seni anlatamıyorum içimden seni atamıyorum nihayetinde sende kırdın bu şairin kalemini yetim bıraktın şiirlerini mutluluğu kaldırıp hayatın tozlu raflarına beni bu ölü kentin beni bu ölü aşkın kalbine gömdün ve gidiyorsun git hiçbir şey kalmasın geride hiçbir şey istemem senden kalan yalnız ve sadece ölüm olsun senden kalan ayrılık {alıntı} |
Cevap : ölüm olsun senden kalan ayrılık |
03-05-2009 | #2 |
Şengül Şirin
|
Cevap : ölüm olsun senden kalan ayrılıkölüm olsun senden kalan ayrılık acıklı bir şiirSağol arkadaşım |
03-05-2009 | #3 |
evrem88
|
Cevap : ölüm olsun senden kalan ayrılıksizler sağolun okuduğunuz vakit ayırdığınız için=)aslında okumamaya ve paylaşmamaya özen gösteriyorum bu tarz şiirleri ama bugün bir istisna oldu çok içimden geldi beğenmenizede ayrıca sevindim |
03-05-2009 | #4 |
Şengül Şirin
|
Cevap : ölüm olsun senden kalan ayrılıkAslına bakarsan ben de şiirden hiç hoşlanmam ama bazıları istisnaBu da onlardan biri oldu sağol arkadaşım |
03-05-2009 | #5 |
evrem88
|
Cevap : ölüm olsun senden kalan ayrılıkne güzel çok mutlu oldum istisnalardan biri olmasına |
03-05-2009 | #6 |
melek_dry
|
Cevap : ölüm olsun senden kalan ayrılıkçok güzel bi siir çok saol |
03-05-2009 | #7 |
evrem88
|
Cevap : ölüm olsun senden kalan ayrılıksende sağol |
|