Yılan Şarabı İçer Misiniz? |
02-17-2009 | #1 |
hayko26
|
Yılan Şarabı İçer Misiniz?Yılan Şarabı İçer Misiniz? Asya'nın güneydoğusunda bolca tüketilen içki türlerinden yılan ve akrep şarapları Özellikle Tayland, Kamboçya, Japonya ve Vietnam'da çok moda Akıllara durgunluk veren bu içkinin yapımında kobra yılanı ve büyük akrepler tercih ediliyor
02-17-2009 | #2 |
Equinox
|
Cevap : Yılan Şarabı İçer Misiniz?kalsın yeni yemek yemiştim:)
02-25-2009 | #3 |
haticee
|
Cevap : Yılan Şarabı İçer Misiniz?yılanlarda değilde ALLAH tan korktuğum için içmem :p tesekkrler
02-25-2009 | #4 |
karabocek
|
Cevap : Yılan Şarabı İçer Misiniz?fare yavrusu şarabından sonra bunuda gördüm ya ölsemde gam yemem insanlar her türlü şeye doymus farklı tatlar arıyor yoksa hangi insan evladı bunu içebilirki Allah akıl fikir versin ıyyyyyyyyyyyyy
02-26-2009 | #5 |
acılımerwe
|
Cevap : Yılan Şarabı İçer Misiniz?aman aman almayım ıyyyyyy
GÖZYAŞLARIMI İÇİME AKITIYORUM ARTIK İÇİMDE SAKLIYORUM YAŞANMIŞLIKLARI GERİDE KALANLARI UNUTUYORUM ARTIK UNUTUYORUM SENDEN BANA KALANLARI SEVDİĞİMİ BİLE SÖYLEYEMEZKEN KENDİME KORKUYORUM SENİ SEVMEKTEN HER GECE BIRAKMAK İSTİYORUM SENİ GEÇMİŞTE UNUTMAK VE YOL ALMAK GELECEĞE !!! |
Cevap : Yılan Şarabı İçer Misiniz? |
02-26-2009 | #6 | |
1907merve
|
Cevap : Yılan Şarabı İçer Misiniz?Alıntı:
02-26-2009 | #7 |
selin789
|
Cevap : Yılan Şarabı İçer Misiniz?bende katıllıyorum hatice asla içki içmem