Benimki Anneyle İlgili Amaaaa Paylaşmak İstedimm |
06-06-2008 | #1 |
perisu_1907
|
Benimki Anneyle İlgili Amaaaa Paylaşmak İstedimmHAYATTA İKİ ŞEY GERİ ALINMAZ! Hayatta geri alınamayacak iki önemli şeyden biri zaman diğeri de söylenen sözdür Aşağıdaki anekdot bu iki değeri bir arada ifade ediyor Evin telefonu sabaha karşı üç buçukta çaldı Uyku sersemi adam telefonu açtı Telefondaki ses annesine aitti Telaşlandı, korktu başlarına bir şey mi gelmişti? Annesi 'nasılsın oğlum iyi misin' diye sordu Oğlu şaşkın bir ifadeyle 'iyiyim anne hayırdır bir şey mi oldu siz iyi misiniz?' dedi Annesi 'biz iyiyiz bir şeyimiz yok sadece sesini duymak istedim' dediOğlu da 'anne bunun için mi aradın saat sabahın üç buçuğu yarın da konuşabilirdik' deyince annesi de 'rahatsız mı ettim oğlum?' dediOğlu 'evet anne rahatsız ettin' deyince annesi '30 sene önce sen de beni bu saatte rahatsız etmiştin, doğum günün kutlu olsun ANNELERİMİZİ KIYMETİNİ BİLELİM |
Cevap : Benimki Anneyle İlgili Amaaaa Paylaşmak İstedimm |
06-06-2008 | #2 |
sıradışı
|
Cevap : Benimki Anneyle İlgili Amaaaa Paylaşmak İstedimmanne gibi yarmı var ya duygulandım valla çok sağol perisu_1907 |
06-06-2008 | #3 |
perisu_1907
|
Cevap : Benimki Anneyle İlgili Amaaaa Paylaşmak İstedimmrica ederimmm
bende sana tşk ederim ilk yorumu yazdığın içinn |
02-26-2009 | #4 |
acılımerwe
|
Cevap : Benimki Anneyle İlgili Amaaaa Paylaşmak İstedimmcanım annem ewet anneler bitandr çok güsel teşekkürler
GÖZYAŞLARIMI İÇİME AKITIYORUM ARTIK İÇİMDE SAKLIYORUM YAŞANMIŞLIKLARI GERİDE KALANLARI UNUTUYORUM ARTIK UNUTUYORUM SENDEN BANA KALANLARI SEVDİĞİMİ BİLE SÖYLEYEMEZKEN KENDİME KORKUYORUM SENİ SEVMEKTEN HER GECE BIRAKMAK İSTİYORUM SENİ GEÇMİŞTE UNUTMAK VE YOL ALMAK GELECEĞE !!! |
02-26-2009 | #5 |
MENİS_60
|
Cevap : Benimki Anneyle İlgili Amaaaa Paylaşmak İstedimmçok güzelmiş gerçekten paylaım için teşekkürler
02-26-2009 | #6 |
feraye
|
Cevap : Benimki Anneyle İlgili Amaaaa Paylaşmak İstedimmpaylaşımiçin çok tşk anne gibi yar olmaz sonuçta
03-06-2009 | #7 |
perisu_1907
|
Cevap : Benimki Anneyle İlgili Amaaaa Paylaşmak İstedimmtşkler arkadaşlar :) |
|