Aşk Nedir Sizce??? |
12-26-2008 | #1 |
inci_tanesi
|
Aşk Nedir Sizce???aşk size göre nedir?? işte bunu tanımlayalım bn başlayım: görünüşte iyi görünür ama aslında koca bir yalandırbu yaşandıkça anlanır
12-27-2008 | #2 |
harbi
|
Cevap : Aşk Nedir Sizce???doğru zamanda doğru yerde olup doğru insanla doğru ve daimi olan güzel şeylerin paylaşımıdır
12-29-2008 | #3 |
Equinox
|
Cevap : Aşk Nedir Sizce???Almadan verebilmek candan geçip candaki cananı düşünebilmektir
01-01-2009 | #4 |
KrO_MeLeK
|
Cevap : Aşk Nedir Sizce???Bence sureklı sorunlar cıkaran ınsana ve cevresındekılere acı ve mutsuzluk veren on numara bı sacmalıktır |
Cevap : Aşk Nedir Sizce??? |
01-10-2009 | #5 |
|
Cevap : Aşk Nedir Sizce???AŞK; İki ayrı yalnızlığın, ortak bir yalnızlıkta buluşmasıdır |
01-10-2009 | #6 |
evrem88
|
Cevap : Aşk Nedir Sizce???yalan dostum aşk diye bir şey yok =)diorum ben !! daha fazla yoruma gerenk yok sanırım=))biraz daha kısaltırsak tek kelime ile saçmalıkkoca bi yanılsama |
01-10-2009 | #7 |
inci_tanesi
|
Cevap : Aşk Nedir Sizce???yorumlar için tşkrlr arkdaşlar ;) evtdevamı yok mu?? :| |
01-12-2009 | #8 |
berrak
|
Cevap : Aşk Nedir Sizce???aşk hayal kırıklığı ,ihanet ,emek verip sonra emeğini gelip başkasının yerle bir etmesi
01-21-2009 | #9 |
_filiz_
|
Cevap : Aşk Nedir Sizce???inci_tanesine katılıyorum |
02-05-2009 | #10 |
pesimistt
|
Cevap : Aşk Nedir Sizce???aşk; her durumda karşındakini hssedebiLmektr gözLerine baktığında boş bakmamaktr, kayboLmaktr en dernLerde o yanndayken biLe özLemektr deLice kmi zaman yaptkLarından duyguLanıp ağLamaktr beLki de tbi bunLar aşk die bişe qerçekten warsa!
02-10-2009 | #11 |
KallaviOrhan
|
Cevap : Aşk Nedir Sizce???aşk uzun vade sürmesi çok zor olan kısa uçuş modudur |
02-25-2009 | #12 |
serseri.qral.iso
|
Cevap : Aşk Nedir Sizce???BENCE KOSKOCAMAN Bİ YALANDIR
02-26-2009 | #13 |
seyito
|
Cevap : Aşk Nedir Sizce???aşk ne kadar tatlı gözüksede bi o kadar acıdır |
02-26-2009 | #14 |
Aragorn561
|
Cevap : Aşk Nedir Sizce???sözcükler nedir,anlamları neler,bu yazdıklarımda bir kelimedir ama okuyanlar bu sözcüklerin anlamlarını bildikleri için bunlara anlam yükler ve o sözcükleri anlarlar ama bir sözcüğü bilmiyorsak o sözcük aslında yok diyebiliriz ama biz yanılırız aşk bir kelimedir onu inanmayan ve yalanlayanlar onu tanımayanlardır,arkadaş dediğimiz şeye yada baba dediğimiz kişide sözcükten oluşur senin baban varsa o sözcük sana birşey ima eder ama hiç babasını görmemiş biride sana katılmaz oda derki 'baba dediğin şey koca bi saçmalık' sende buna inanmazsın bu yüzden bilmediğimiz şeyler onlara bir anlam yükleyemeyiz,yapmamayı tercih edin aşk = yalan bu saçma olur aşk = gerçek işte bu olur hala inanmayan ve yalan diyen varsa ya hiç aşık olmamış ki anlamını bilmiyor yada platonik takılıp sonunda kendini kandrıyoduraşk tek kişiyle olmaz sen gerçekten birine aşık olduysan ki o sana çoktan hazırdır,işte o an geldiğinde yaradan herkesi bir eşli yarattığı gibi seninde eşini yanından ayırmayacaktır