Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
basın, hedef

Hedef Yine Basın!

Eski 02-25-2009   #1
cansel

Hedef Yine Basın!

Hedef yine basın!

Erdoğan yine Aydın Doğan'ı hedef aldı

İşte konuşmasından satır başları:

"SANDIK CİNİ BUNLAR"

29 Mart’ta bir kez daha bunlara derslerini vereceksiniz Bir kez daha sandığa kilitleyeceksiniz Hani Alaaddin’in lambası vardır içinden cin çıkar ya bunlar da sandık cini olmuşlar

Masallardaki gibi dile benden ne dilersen diyorlar? Kim size ben gökteki yıldızları sayarım diyorsa, inanılır mı? Bunlar da böyle - Kaf Dağı’nın altındaki sahte cenneti vaat ediyorlar Onlara buradan Yozgat’tan sesleniyorum Medyadan kılavuz olmaz Kılavuzu karga olanın… Medyaya aldanma 29 Mart’a kadar manşeti medya yazar, ama son manşeti benim Bozok yaylası’nın evlatları yazacak

Gel Baykal Yozgat meydanından Türkiye’ye bakta göreyim seni

- Bugün seçime 32 gün kaldı Yozgat 16 mitingi yazıyor burada Ama bunlar daha meydanlara çıkamadılar Baykal kapalı salonlarda dolaşıyor Odasında dolaşıyor Ama biz kar tipi demeden meydanlarda dolaşıyoruz

Erdoğan bu kez ‘dış basına’ da kızdı!

Başbakan Erdoğan, partisinin dün Yozgat’ta düzenlediği mitingte muhalefete ve medyaya yüklendi Konuşmasında Erdoğan, Doğan Yayın Holding’e dünya basın tarihinde görülmemiş haksız vergi cezasının uluslararası basındaki yankılarından rahatsızlığını ortaya koydu Dünyanın en etkili finans gazetelerinden The Wall Street Journal’da konuya ilişkin yorum ve haberlerle Aydın Doğan’ın röportajının yer almasına sinirlenen Erdoğan, şöyle dedi:

* Buradan Sayın Doğan’a da sesleniyorum Amerikan gazetelerinden bir tanesine açıklama yapıyor ‘Başbakanın çocuklarıyla ilgili haberlerimizden rahatsız olduğu için bunları koyma dedi Biz de reddettiğimiz için bundan dolayı bize bunları yaptı’ diyor Sayın Doğan, önce kendine gel Bu Başbakan öyle küçük düşünen bir Başbakan değil Bu Başbakan Türkiye’nin şanına yakışan Başbakan Çünkü sizler karşınızda el pençe divan duran başbakanlara alışmıştınız Çünkü sizler İkitelli’den, Babıali’den iktidarları yönetmeye alışmıştınız Maliye Bakanlığı’nın size yönelik yapmış olduğu rutin bir incelemeden niçin rahatsız oluyorsunuz? Mahkemeye bile gitmediniz, uzlaşmaya gittiniz Uzlaşmada da 200 trilyonu aşkın ceza ödediniz Sayın Doğan’a dedim ki ’Bak, belden aşağı vurmayın Çocuklarımızı, ailelerimizi, mahremimizi yalan yanlış haberlerle gelip de gazetelerinize basmayın’ Teşkilatıma bir sivil inisiyatif olarak ’şu gazete’ demedim; ’Yalan yanlış haber yapan gazeteleri boykot edin almayın’ dedim Şimdi bu medya grubunun avukatlığını kim yapıyor? Baykal yapıyor Peki bu medya grubu ne yapıyor? O da Baykal’ın, CHP’nin taşeronluğunu yapıyor

* Yozgat’ın anlamlı bir türküsü var, ’Dersini almış da ediyor ezber’ Bunlar son 3 seçimde derslerini aldılar, ama ezberleyemediler 29 Mart’ta bir kez daha bunlara derslerini vereceksiniz Medyaya aldanma 29 Mart’a kadar manşeti medya yazar ama 29 Mart’ta son manşeti bu millet atacak

worapsow
adige

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com