Bulanık Görüyorum Diye Doktora Gitti Ve Sonuç... |
05-17-2008 | #1 |
meLankoLik_asaLet
|
Bulanık Görüyorum Diye Doktora Gitti Ve Sonuç... |
Cevap : Bulanık Görüyorum Diye Doktora Gitti Ve Sonuç... |
05-17-2008 | #2 |
djdem
|
Cevap : Bulanık Görüyorum Diye Doktora Gitti Ve Sonuç...ayy gerçekten iğren nasıl oluşmuş orda yaa gözümn içinde böle bi yaratığı olduğunu düşünmek bile istemiyorum
05-17-2008 | #3 |
seyito
|
Cevap : Bulanık Görüyorum Diye Doktora Gitti Ve Sonuç...:31: :31: :31:öffffffff bune yaaaa |
05-17-2008 | #4 |
atalay
|
Cevap : Bulanık Görüyorum Diye Doktora Gitti Ve Sonuç...Arkadaslar bunlar genellikle insana kedi köpek yolu ile gecerbunlar Nematodlar grubuna girmekte olupmikroskobik olanida vardirgözle görebildigimiz toprak solucanida vardir hepsi ayni şubede sınıflandirilirlar örnek resimler verecegim bunlarKısacasi bazi sinek türleriAnophel olsun sivri siner tatarcik sinegi vs vs bunlar kanini emdigi canliya paraziti aşilarbu parazit konakcinin kaninda gelişirkedi köpek gibi evcil hayvanlarda ve bu hayvani seven kişi gözünü burnunu agzinikaşimasi ellemesi ile gecer veparazit bizde yaşarsonuçlari da bunlardirtedavi yontemleri mevcuttur Ne kadar büyüklüge eriştigini görünüz Durgun su içindeki Sivri sinek Larvalaribiraz daha dikkat :sm_cool: |
05-17-2008 | #5 |
gulhan
|
Cevap : Bulanık Görüyorum Diye Doktora Gitti Ve Sonuç...ya ama göze nasıl gerleşiyor o
01-18-2009 | #6 |
inci_tanesi
|
Cevap : Bulanık Görüyorum Diye Doktora Gitti Ve Sonuç...iğğğ bu ne bee ayy düşünmek bile istemiorm