* 20 Yıl Sonra Kendinizi Nerede Görüyorsunuz ? * |
12-05-2008 | #1 |
dejavu2009
|
* 20 Yıl Sonra Kendinizi Nerede Görüyorsunuz ? *Evet arkadaşlar şimdi geldik ayranın sulu kısmına :) Biraz tahminde bulunacağız Kendi geleceğimize ait Ya da bir zaman makinesine binip kendimizi görereceğiz neler neler yapmışız diye MAKSADIMIZ SADECE EĞLENMEK, EĞLENCELİ CEVAPLAR VERMEK - Hele şükür bunuda başardım - Yaşam ne kadar kötü! - Hey gidi gençlik hey! - Ben var ya ben - Oğlum ben senin yaşındayken - Herşey istediğim gibi gitti - Sevgilim beni sırtımdan vurdu vefasız çıktı - vs vs vs sözlerinin sıkça kullanılacağı zamana gidiyoruz ve usulca soruyorum size 20 YIL SONRA KENDİNİZİ NEREDE GÖRÜYORSUNUZ? *** ilk cevap benden :) Elini eteğini herşeyden çekmiş Artık sütün bacaklı güzellere bakmayan Hanımın sözünden ve dizinden düşmeyen akıllı mı akıllı, uslu bir kedi :sm_cool: 25
12-07-2008 | #2 |
bonsoir
|
Cevap : * 20 Yıl Sonra Kendinizi Nerede Görüyorsunuz ? *Torunlarıyla hala çocuk oyunları oynayan, yaşlı ama bi o kadarda hayat dolu bir babanne olurdum galibaSÜper BABANne |
Cevap : * 20 Yıl Sonra Kendinizi Nerede Görüyorsunuz ? * |
12-07-2008 | #3 |
|
Cevap : * 20 Yıl Sonra Kendinizi Nerede Görüyorsunuz ? *ben bi düşündüm emekli olurmuyum diye 20 yıl fazla gibi geldi heralde gözüme emekli olamazdım ama öğrencilerine bişey öğretebilmek ve kendini ispatlayabilmek için uğraşan bir bilgisayar öğretmeni=) inşallah yarabbimm=) |
Cevap : * 20 Yıl Sonra Kendinizi Nerede Görüyorsunuz ? * |
12-10-2008 | #4 |
-__kaLpSiz__-
|
Cevap : * 20 Yıl Sonra Kendinizi Nerede Görüyorsunuz ? *ewimDe xD
yıLLar s0nRa sewdiqine aCıLamamak piŞmanLık weriR inSanasöyLeyipTe redDediLmek deqiL! ~~ GİTTİN! 0ysa qeLdiqin qün qiDeCeqini biLiy0rDumHaZırdım qiDişineKaCak zaManLar yaSıy0rdukZaMan biteCek ve sen qiDeCektinBenSe qiDişinin erteSi qünü hayaTıma kaLdıqım yerDen başLayaCakTımBAŞLAYAMADIM! ~~ { __0zLém__ }
|
|