Komünizm |
10-07-2007 | #1 |
meLankoLik_asaLet
|
KomünizmRusyada komunizm sıralarında bi aile varmış Bir gün akşam yemeğinde şöyle bir konuşma geçiyor: BABA: Eee oğlum bugün ne yaptınız okulda? ÇOCUK:Ha Baba öğretmen siyaset konusuna girdi Konuyu biz anlatacağız ama bir şey bilmiyorum Bana birşeyler öğret de okulda anlatabileyim BABA: Tamam oğlum ama ben sana şimdi bir kaç örnek vereyim sen onlar hakkında düşün, yarın anlatırım ben sana herşeyi tamam mı? ÇOCUK:Tamam Baba BABA: Bak mesela Aileyi ben yönetiyorumBen komunizmimAnnen devlet oluyor bu durumda Biz senin için çalışıyoruzSen HalksınKüçük kardeşin geleceğimizDadınız da işçi sınıfıSen bunları böyle düşünBen sana yarın anlatacağım ÇOCUK:Tamam Baba Akşam olurHerkes uyurTam o sırada çocuk bir sesle uyanır Kardeşi uyanmıştır Bakar ki kardeşi altına yapmıştırHemen annesinin yanına gider bakar ki annesi tek başına yatıyorNe kadar çalıştıysa da annesini uyandırmayı başaramıyor O da dadısının yanına gitmeye karar veriyor Dadısının yanına gittiğinde bir de bakar ki Babasıyla dadısı iş üstünde Onlara da ne kadar uğraştıysa da laf anlatamıyor Bana ne deyip yatıyor Sabah kalkıyorlar kahvaltıya; Knuşmalar şöyle: BABA: Ha oğlum sana siyaseti anlatacaktımDüşündün mü birşeyler ÇOCUK: Evet baba ama anlatmana gerek kalmadı Ben herşeyi anladım BABA:İyi anlat bakalım ÇOCUK:Bak baba komünizm işçi sınıfını beceriyorDevlet uyuyor Halk kimsenin umurunda değilGelecek b** içinde!!!:sm_biggrin: :sm_biggrin: |
Cevap : Komünizm |
11-18-2008 | #2 |
|
Cevap : Komünizmvalla bütün grup yarım saatdir gülüyoruz ağzımız acıdı=) çok tşkler süperdi252525 |
Cevap : Komünizm |
11-18-2008 | #3 |
selin789
|
Cevap : Komünizmdiyecek bişey bulamadım teşekkürler
11-18-2008 | #4 |
mavilim
|
Cevap : Komünizmtesekkürler gelecek gercektende öyle olacak (tabi benim görüsüm)