Her Çizgi Bir Ömür Gibi |
11-03-2008 | #1 |
GöKKuŞaĞı
|
Her Çizgi Bir Ömür GibiYaşlandık Yürüyorum Yol mu uzun, yoksa kısa mı ayaklarım Düşünceler belirsiz Yürüyorum Belki de anlamsızca, manasızca Yolda ansızın düşen ben olmayayım dünkü adam gibi? Ne farkım var ki ondan Belki birkaç nefes daha fazla, birkaç adım Ve sonra Son söz, gençliğime doyamadım O derin kuyu, Ben de düşmeyecek miyim herkes gibi İki metre mi? Nasıl dururum ben orada? Sığamazken dünyada Ölüm, benim tek bekleyenim Ben yürüdükçe o koşar O koştukça ben yürürüm Buluşacağız bir zaman Yürüdüğümün farkında değilken Gönlüm nerelerde koşuyor nasıl anlarım? Dostlarım, canlarım Rüzgâr okşar, saçlarımı Bilmiyordum ellerinin bu kadar sıcak olduğunu Rüzgâr Senin gibi de değilim, Savrulamıyor, savuramıyorum Seviyorum ama biliyorsun söyleyemiyorum Sevdiğimin bile farkında değilmişim Çiçeğim ama biliyorum gül değilmişim Karanlık koyu Üç insan boyu İçimde yanmayı bekleyen bir ışık Olamaz! yüzüm ne kadar da kırışık Dünya Olmamalısın bu kadar karışık Aynı yol Farksız Taksi yine aynı yerde Duraktaki insanlar da aynı ama Değiller on sene öncesi gibi Ağaran saçları mı? Kırışan yanakları mı? Eğilen dudakları mı? Çözemiyorum Yok, yok on sene önceki ben ben değilim şimdi Omzum çökmüş genç değilim ben şimdi Ben, ben değilim şimdi
11-03-2008 | #2 |
perisu_1907
|
Cevap : Her Çizgi Bir Ömür Gibigsl paylaşım için tşklerr |
Cevap : Her Çizgi Bir Ömür Gibi |
11-05-2008 | #3 |
bonsoir
|
Cevap : Her Çizgi Bir Ömür GibiRüzgâr Senin gibi de değilim, Savrulamıyor, savuramıyorum Seviyorum ama biliyorsun söyleyemiyorum Sevdiğimin bile farkında değilmişim Çiçeğim ama biliyorum gül değilmişim çok duygu yüklü bir yazı Paylaşımın için teşekkürler:56:58 |
|