Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Polemik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
balosunda, başörtüsü, cumhuriyet, krizi

Cumhuriyet Balosu'nda başörtüsü krizi

Eski 11-02-2008   #1
KRDNZ

Cumhuriyet Balosu'nda başörtüsü krizi

Askerler salonu terketti

Cumhuriyetin 85 yıldönümü dolayısıyla Manisa'da düzenlenen Cumhuriyet Balosu'na başörtülü eşiyle birlikte katılan Ege Belediyeler Birliği (EBB) ve Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar, askerin tepkisine neden oldu
Manisa Valisi Celalettin Güvenç ve eşi Turan Güvenç, Vali Parkı Polis Lokali'nde Cumhuriyet Balosu düzenledi Manisa protokolünden yaklaşık 200 kişinin katıldığı baloya, Belediye Başkanı Bülent Kar'ın eşi Selma Kar ile birlikte gelmesinin ardından askeri erkan balo salonunu bir bir eşleriyle birlikte terk etmeye başladı Subayların salona girdikten kısa bir süre sonra ayrılması baloda soğuk rücgarlar estirdi Askeri erkan ve İl jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Mürsel Şahin'in ayrılmasının ardından bir süre daha salonda kalan Tugay Komutanı Tuğgeneral Naim Babüroğlu da, telefon konuşması yapmasının ardından gazetecilerin Belediye Başkanı ile görüştüğü sırada salondan ayrıldı
Gazetecilerin Belediye Başkanı Bülent Kar'a "Eşinizin türbanlı olmasından dolayı askeri erkanın tepki amacıyla balo salonundan ayrıldığı söyleniyor, nasıl yorumluyorsunuz?" şeklindeki sorusuna, "Benim eşim böyle, ne yapayım Eşimi mi değiştireceğim" şeklinde cevap verdi Gazetecilerin konu hakkındaki sorularını cevapsız bırakan Manisa Valisi Celalettin Güvenç ise konu hakkında yorum yapmayacağını söyledi Vali Parkı Polis Lokalinde düzenlenen Cumhuriyet Balosu saat 2100'a kadar devam etti
İHA

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Ey ŞaiR! Bana Yağmurdan bahsetme, yağdır
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com