Cevap : nsl br geLn olcN?? :)) |
09-26-2008 | #2 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : nsl br geLn olcN?? :))OO gözler açık seni gören tü tü tü maaşallah dicek o kadar güzel olcan gözler senden alınmayacak damat bey kıskanmasın sonra yani afet olacaksın tşkler :) |
10-29-2008 | #3 |
perisu_1907
|
Cevap : nsl br geLn olcN?? :))OO gözler açık seni gören tü tü tü maaşallah dicek o kadar güzel olcan gözler senden alınmayacak damat bey kıskanmasın sonra yani afet olacaksın |
10-29-2008 | #4 |
KRDNZ
|
Cevap : nsl br geLn olcN?? :))mütevazi ve şık sen gayet abartısız şirin hoş bir gelin olacaksın gayette mütevazi olacaksın yani sen de süper olacaksın |
10-29-2008 | #5 |
|
Cevap : nsl br geLn olcN?? :))mütevazi ve şık sen gayet abartısız şirin hoş bir gelin olacaksın gayette mütevazi olacaksın yani sen de süper olacaksın tşkler=)güzeldi |
Cevap : Nasıl Bir Gelin Olacaksın? :)) |
10-30-2008 | #6 |
|
Cevap : Nasıl Bir Gelin Olacaksın? :))::):):):):):):) |
10-30-2008 | #7 |
|
11-01-2008 | #9 |
jasmine
|
Cevap : Nasıl Bir Gelin Olacaksın? :))OO gözler açık seni gören tü tü tü maaşallah dicek o kadar güzel olcan gözler senden alınmayacak damat bey kıskanmasın sonra yani afet olacaksın emeğine sağlık teşekkürler
12-08-2008 | #10 |
-__kaLpSiz__-
|
Cevap : Nasıl Bir Gelin Olacaksın? :))tşkLer
yıLLar s0nRa sewdiqine aCıLamamak piŞmanLık weriR inSanasöyLeyipTe redDediLmek deqiL! ~~ GİTTİN! 0ysa qeLdiqin qün qiDeCeqini biLiy0rDumHaZırdım qiDişineKaCak zaManLar yaSıy0rdukZaMan biteCek ve sen qiDeCektinBenSe qiDişinin erteSi qünü hayaTıma kaLdıqım yerDen başLayaCakTımBAŞLAYAMADIM! ~~ { __0zLém__ }
|
12-09-2008 | #11 |
signum
|
Cevap : Nasıl Bir Gelin Olacaksın? :))nasil bir gelin olurlar bilmem ama sonlari ayni olacak bundan eminim hasan golu atar kesinlikle |
12-10-2008 | #12 |
|
12-11-2008 | #13 |
signum
|
Cevap : Nasıl Bir Gelin Olacaksın? :))kizmana gerek yok doganin kurali ben koymadim |
01-21-2009 | #14 |
_filiz_
|
Cevap : Nasıl Bir Gelin Olacaksın? :))teşekkürler |
01-22-2009 | #15 |
merve16
|
Cevap : Nasıl Bir Gelin Olacaksın? :))mütevazi ve şık sen gayet abartısız şirin hoş bir gelin olacaksın gayette mütevazi olacaksın yani sen de süper olacaksın teşekkürler