Öyle Birini Sevin Ki |
10-21-2008 | #1 |
Gözyaşı
|
Öyle Birini Sevin KiÖyle birini sevin ki, “çünkü” süz olsun Yağmurda gökkuşağınız, baharda sevdanız, yokluğunda varlığınız, gözyaşınızda inciniz olsun Öyle birine tutulun ki, aramak için uzaklara gitmeyeceğiniz kadar sizin olsun Ne zaman aşktan yana söz duyarsanız kalbiniz çıldırmışçasına onun için gümbürdesin Gün onunla başlasın Gözleriniz uykudan uyandığında aklınıza ilk gelen, “Sevgilim, canım" derken; yediverenler, onun kokusunu sunsun benliğinize Gün yine onunla bitsin, uyurken ve de "seni seviyorum" derken o olsun
10-21-2008 | #2 |
|
Cevap : Öyle Birini Sevin Kigüzelmiş tşkler arkadaşım |
Cevap : Öyle Birini Sevin Ki |
10-21-2008 | #3 |
merve16
|
Cevap : Öyle Birini Sevin Kiçok güzelmiş ya ama öyle birini sevebilcem mi bakalım
10-21-2008 | #4 |
feraye
|
Cevap : Öyle Birini Sevin Kiçok saol gözyaşı
10-21-2008 | #5 |
selin789
|
Cevap : Öyle Birini Sevin Kiayyyyyyyy inş olur inş birine böyle aşık oluruz
10-21-2008 | #6 |
MENİS_60
|
Cevap : Öyle Birini Sevin Kiçok güzelmiş inş öyle birini sevebiliz
10-25-2008 | #7 |
bonsoir
|
Cevap : Öyle Birini Sevin KiÖyle birine tutulun ki, aramak için uzaklara gitmeyeceğiniz kadar sizin olsun Ne zaman aşktan yana söz duyarsanız kalbiniz çıldırmışçasına onun için gümbürdesin Gün onunla başlasın Gözleriniz uykudan uyandığında aklınıza ilk gelen, “Sevgilim, canım" derken; yediverenler, onun kokusunu sunsun benliğinize Gün yine onunla bitsin, uyurken ve de "seni seviyorum" derken o olsun Bencedegün biterken ve başlarken hep o olsun yanınızda Hayatımın anlamı, seni çookk seviyorum dediğiniz biri:43:43 |
|