Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adını, koyamadıgım, ßisi

aDını KoyamaDıgım ßiSi..

Eski 12-16-2006   #1
RaHaTSiZ

aDını KoyamaDıgım ßiSi..

Saat mi$Li gecmi$ zamaninin hikayeSini iki geciyordu Seni iLk gördügümde $imdi geLecek zamanın herhangi bi evreSinde Seni bekLiyorum
Parmak ucLarıma tutunmu$ Sigaram ve yukSek promiL Sinirina dayanmı$ $arabimLa , iLtihap kokan Her hangi 1 parkin bankinda , Seni du$unuyordum Seni ve icime bıraktıgın göLgenin GrimSi Rengini
Beynimin SiSLi cografyaSinda , LambaSi kaLdirimina kuS ve kaLdirimi Sokağina dargin o utopya $ehir oLuyordun , du$undukce inadina ya$a diyen guLu$unu ve uST uSte geLmi$ Her hangi 2 nokta acıkLayamıyordu beynimdeki yuzöLcumunu
CareSizLigimin kamera arkaSinda , ikiLemLerimin SonSuz bo$Lugunda gidip geLiyordum ve Sen , SatirLarima bi veba gibi buLa$maya devam ediyordun Durmadan ke$keLerLe ba$Layip , neySeLerLe biten cumLeLer kuruyordum SenSe farkına biLe varmadan , o cumLeLerin gizLi özneSini canLandiriyordun yeLkovan SurekLi akrebi hataLi soLLuyor , aLtimdaki Bank tipki Senin gibi titriyordu
Gece Bana ve göLgene Ağir geLiyordu Nikotin dudakLarimda $ekiLLenirken ve aLqoL cocukLuktan kaLma karacigerime hucum ederken , yuzumde endi$e avcumda kan SöyLe daha ne kadar yaLnızLık vuracak yuzume zaman
KaLabaLik Kokan yaLnizLiğimLa Gecenin koLLarı araSına Sıgınıyor ve onun karanLık yuzuyLe Sevi$iyordum SeSSizce Ama uzun surmuyor , ic organLarımı parcaLayan parmak izLerin bozuyordu bu Yorgun Sesime ait SeSSizLiği 1 kez daha incitiyordu ParmakLarinin geometrik haritaSı , içimdeki kimSeSizLiği
CigLik CigLiga SuSuyordum Konu$Sam keLimeLer beni incitiyordu o yüzden SuSup keLimeLeri incitmeyi tercih ediyordum Sonra , yanLi$ zamanın 4 tekiL $ahSi oLdugumu vuruyordu yuzume yaLnizLigim ve ben o yaLnizLigi 1 kach dakikaLigina da oLSa DindirebiLmek icin ate$Liyordum cakmagımı egiLip yakmaya caLı$ırken Sigarami yanLi$LikLa yakiyordum parmak ucLarimi
ve yanik parmak ucLarimLa ok$uyordum göLgenin Donuk baki$Larini
nemLi baki$LarLa o uzak ütopya $ehrini izLiyordum uzun uzun Ba$tan Sona Senin yarattiğin , LambaSi kaLdirimina kuS ve kaLdirimi Sokagina dargin o ütopya $ehrini biLSemde o $ehre giremeyecegim ihtimaLini Deniyorum a$mayı iLk kez o miLimetrik meSafeLeri Avucumda özLem , icimde 1 karanLık Sevgi
Saat mi$Li gecmi$ zamaninin hikayeSini iki geciyordu Seni iLk gördügümde $imdi geLecek zamanın herhangi bi evreSinde Her hangi bi umutLa haLa Seni bekLiyorum
draggggggggggg draggggggggggg draggggggggggg draggggggggggg

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 12-16-2006   #2
Gözyaşı

ben başlık buldum beğenirsensözlerimdeki senpaylaşım için sağol

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com