Biraz Sen Eksik (Kendi Yazdığım Şiir) |
09-07-2008 | #1 |
suskun
|
Biraz Sen Eksik (Kendi Yazdığım Şiir)Kalbim ağlıyordu, İMkansız aşkına Olmuyordu,yapamıyordu Seni herşeye rağmen özlüyordu Bütün imkansızlıkara rağmen Görmeden yaşayamıyordu bu kaLp Sanki bir öLüden ne farkı vardı! Sahi nezamandır görmüyordum Seni? Nezamandır Göz Seyrime Düşmüyordun? Çocuksu gülüşün değişmişmiydi acaba? Sevgi dolu bakabiliyor Sonra aniden değişebiliyormuydun? Merak ediyorum, Hala eskisi gibi kaLpsizmiydin? Bir bakışınLa can yakabiLiyormuydun hala? Benim canım acımıyor eskisi gibi Sadece eksik hissediyorum kendimi BakışLarın artık yok! Kalp sızım artık dindi Ama diyorum ya; Hep bir yanım eksik KaLbimde derin bir yara bıraktın Eskisi gibi değiL,Biraz sen eksik! Hande GenişkoL
09-07-2008 | #2 |
Gözyaşı
|
Cevap : Biraz Sen Eksik (Kendi Yazdığım Şiir)Bu kadar hüzünlü şiir okumamıştım sanki duygularını dile getirmişin çok güzel bi şiir devamını dilerim ellerine sağlık arkadaşım
09-08-2008 | #3 |
suskun
|
Cevap : Biraz Sen Eksik (Kendi Yazdığım Şiir)Okuyan gözlerine sağlık arkadaşımDevamı gelicek elbette |
Cevap : Biraz Sen Eksik (Kendi Yazdığım Şiir) |
09-13-2008 | #4 |
perisu_1907
|
Cevap : Biraz Sen Eksik (Kendi Yazdığım Şiir)ya çok gsl bi şiir ellerine sağlıkk |
09-14-2008 | #5 |
suskun
|
Cevap : Biraz Sen Eksik (Kendi Yazdığım Şiir)Değerli vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkr ederim:) |
09-14-2008 | #6 |
ASUD€
|
Cevap : Biraz Sen Eksik (Kendi Yazdığım Şiir)duygularını bizle paylaştıgın için çok tşk |
09-16-2008 | #7 |
suskun
|
Cevap : Biraz Sen Eksik (Kendi Yazdığım Şiir)ben teşekkür ederim:) |
|