![]() |
Cin Ve Cin Çağırma |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
Cin Ve Cin ÇağırmaNette cin ve cin çağırma konusunda açılmış olan bir yazıyı okudum ve bunu yazmaya ihtiyaç duydum ![]() Ilk olarak cinlerin çağırılabileceği konusunda şunu çok net belirtebilirim cinler çağırılabilir daha doğrusu davet edilebilir ve gelirler ![]() ![]() ikincisi Allah tan başka kimse gelecek ile ilgili haber veremez ve özellikle cinler yalan söylemeyi insanları kandırmayı çok severler ![]() Allah insanın gözlerine perde çekmiştir ve farklı boyutlarda yaşarız fakat onların bizim boyutumuza geçmesi mümkündür fakat dediğim gibi gelenin ulvi mi yoksa sufi mi oldugunu bilemezsiniz ![]() Fiziksel zarar veremezler , fakat insan beyni ve iradesini etkileyerek insanlara istemedikleri şeyleri yaptırabilirler ![]() Büyü ve büyücülükte işte cin sahibi olan kişilerin cinleri kişilerin üstüne saldırtmasından doğar , çok az büyücü vardır ki cinlerin yardımı olmadan düşünce gücü ile büyü yapabilsin ![]() Bu insanları cinleri çağırdıktan sonra belirli sureler ve dualar ile onları tehdit etmekte ve eğer istediklerini yapmazsa onları cincilerin tabiri ile yakmak ile tehdit ederler ![]() Bir de hadim sahipleri vardır , bu kişiler genelde dinine çok bağlı kişilerdir , kuranın her suresinin hadimleri vardır , çağırmak için günlerce süren zikir ve dua okumalar aynı zamanda oruç tutulur ![]() Bu konu sayfalarca konuşulur fakat yanlış bilgiler olmasın diye bu konuyu açmak istedim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Cin Ve Cin Çağırma |
![]() |
![]() |
#2 |
cadi_silvia
|
![]() Cevap : Cin Ve Cin Çağırmagüzel bilgi tamamen doğru şeyler var emeğine sağlık güzel anlatmışsın |
![]() |
![]() |
|