Bebek Nasıl Yapılır(Çocuktan Al Haberi :)) |
08-07-2006 | #1 |
kara_gozlu
|
Bebek Nasıl Yapılır(Çocuktan Al Haberi :))"Bebek yapmak icin anne bir yumurtanin üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayi kirar" (Abby, 6 yasinda) "Ben asla bebek yapmiycam babam dedi ki bebek beklerken kadinlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomus" (Marie-Ann, 9 yasinda) "Bir kadinla bir erkek yataga girdikleri zaman, ikisinden birinin bebegi olacak demektir" (Paul, 6 yasinda) "Bebek annemizin içinden çikar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru isirmistir" (Edward, 6 yasinda) "Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir" (Shelley, 7 yasinda) "Karsimizdaki evdeki adamin karninda bebek var ama bi türlü disari çikaramiyor (Alistair, 9 yasinda) "Bebek yapmak için önce asik olursun, evlenirsin veya bunlara gerek de yok aslinda" (Peter, 9 yasinda) "Bebek yapmak için uygun zamani kollamak lazim, evde misafir olmamasi lazim" (Lyn, 9 yasinda) "Ben nasil yapildigini biliyorum ama hiç yapmadim" (Francis, 7 yasinda) "Kediyseniz bebek yapmaniz daha kolaydir" (Paulette, 6 yasinda) |
|