Forumsinsiye Üye Olma Sebebiniz |
07-03-2008 | #1 |
hayko26
|
Forumsinsiye Üye Olma Sebebinizarkadaşlar forumsinsiyle nasıl tanıştınız neden üye oldunuz önce bn başlım tamamen rastlantı googlede arama yaparken karşıma çıktı ve öylelikle üye oldum
07-03-2008 | #2 |
Gözyaşı
|
Cevap : Forumsinsiye Üye Olma SebebinizKorku bölümünde satanistlerle ilgili resimler vardı bende araştırma yapıyordum bilgiler topluyordum aslında hiç sevmem ama ilgimi çekiyorlar üye olmadan bakılmıyordu o yüzden sonra forumu öğrendikten sonra güzel olduğunun farkına vardım konu için teşekkürler
07-09-2008 | #3 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Forumsinsiye Üye Olma Sebebinizsayende üye oldm yhaa iikide olmuşum yaff xDxD:Green_Colorz_PDT_06
07-11-2008 | #4 |
..coe..
|
Cevap : Forumsinsiye Üye Olma Sebebinizüstümdeki arkadas sayesinde üye oldm
07-11-2008 | #5 |
|
Cevap : Forumsinsiye Üye Olma Sebebinizbende üstümdeki diomuşum herkes üsütündeki sayesinde olmuş :) ben arkadaşım sayesinde olsum ama o buraya girmeyi bırakdı ben dadandım resmen:)diyebilirim:) iyiykide girmişim tşkler KAPLAN |
Cevap : Forumsinsiye Üye Olma Sebebiniz |
07-11-2008 | #6 |
kezban
|
Cevap : Forumsinsiye Üye Olma Sebebinizben bir şairle ilgili araştırma yapıyordum,bir şiirini arıyordum o ara gördüm,aslında üye olmadanda faydalanabiliyotdum ama misafirler için yazılan bir yazı varya ilk girdiğinizde,onu okuduğumda çok hoşuma gittiçok büyük bir özenle yazılmış ve kendimi iyi hissetmemi sağladıbende buraya üye olmayacağımda nereye olacagım dedim,üye oldum =)
07-11-2008 | #7 |
sam00
|
Cevap : Forumsinsiye Üye Olma Sebebiniztesadüfen gördüm içeriklerine baktim sevdim üye oldum:):) |
07-11-2008 | #8 |
_bushra_
|
Cevap : Forumsinsiye Üye Olma Sebebinizben gothicc girll sayesinde üye oldum (: |
07-26-2008 | #9 |
kakao
|
Cevap : Forumsinsiye Üye Olma Sebebiniztesadüfler zincirinden ibaret üyeliğim |
07-26-2008 | #10 |
meLankoLik_asaLet
|
07-29-2008 | #11 |
dejavu2009
|
Cevap : Forumsinsiye Üye Olma SebebinizBen de internetten arama yaparken siteyi gördüm Bir sürü forum sitesine üyeyim buna da üye olayım dedim Ama sürekliliği sağlayan forum zemin renginin siyah ve isminin forumsinsi olmasıydı Bir de samimiyet
07-29-2008 | #12 |
ışıl27
|
Cevap : Forumsinsiye Üye Olma Sebebiniztatıa'nın bana tawsıyesıyle uye oldum
08-21-2008 | #13 |
Equinox
|
Cevap : Forumsinsiye Üye Olma Sebebiniznette bir şey arıyordum bu site geldi üyelik istedi ben de sinir oldum Eh dedim madem öyle üye olacakmışız laylaylom değil kalıcı üye olayım (Anlaşılan çok kızmışım) o gün bu gün burdayım:)