Sefiorum Yhaa |
08-08-2008 | #1 |
hayatyolu
|
Sefiorum Yhaabu daa bana aşkımın yasdığı bi şiirr aslında benm koyduğum şiirler genelde onun eserleriiumarım beğenirsinizBen senin varlığını seviyorum, Yokluğunu seviyorum Sana ulaşamadığım dakikalarda Seni duymayı Seni özlemeyi Hiç görmesem bile seninle olmayı seviyorum Hiç korkmuyorum seni sevmekten Senin gülüşünü seviyorum Her bana bakışında Gözlerinde okuduğum o duyguyu Gözlerindeki gözlerimi seviyorum Gönlünü seviyorum Özünü seviyorum senin Dudaklarındaki sözlerimi seviyorum Yine de korkmuyorum seni sevmekten Ben sendeki o sıcaklığı Sana olan uzaklığı seviyorum Yanaklarından akan göz yaşlarını En çok, dağınık olduğunda saçlarını Beni arayan ellerini seviyorum Yalnızlığımı seviyorum sebebi sensen Ayrılığını seviyorum, En çok yalnız kaldığımda Beni bulan gönlünü seviyorum Ben en çok senin bana olan Sevgini seviyorum Prensesim :red_heart::red_heart::53: aşkışımm bende seni sefiormm!!!
08-08-2008 | #2 |
kezban
|
Cevap : Sefiorum Yhaaşiir güzelmişellerine sağlık aşkının=) umarım hep mutlu olursunuz hayatyoluve inşallah seni hep olduğun gibi değil,değişimlerinle beraber seversonsuz mutluluğu size layık görür inşallah Rabbim
08-09-2008 | #3 |
|
Cevap : Sefiorum Yhaakezbana katılıyorum inş daim olur sevginiz |
Cevap : Sefiorum Yhaa |
08-09-2008 | #4 |
hayatyolu
|
Cevap : Sefiorum Yhaacanlarımm benmm çok tşkklerrrr inşallahh bozulmazz tşk edrm hepinizee |
|