Cevap : Doğum Ayınıza Göre Ruh Haliniz |
06-29-2008 | #16 |
kezban
|
Cevap : Doğum Ayınıza Göre Ruh Halinizbenimkide subat ayıhakikaten bir çok özelliğimi sıralamış=)teşekkürler
06-29-2008 | #17 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Doğum Ayınıza Göre Ruh HalinizŞUBAT Somut şeylere önem verir Değişkendir Sessiz utangaç ve ağırkanlıdır Kendine güveni pek yoktur Dürüsttür Özgürlüğüne düşkündür Bazen saldırganlaşır Kesin olmayan işlerden hoşlanmaz İnatçıdır Hayallerinin peşinden gider Batıl inançlara eğilimlidir vallaham aynı ben:D tşklr
07-03-2008 | #18 |
aalperennn
|
Cevap : Doğum Ayınıza Göre Ruh HalinizARALIK Sadık ve cömert Sabırsız Birlikte vakit geçirmesi eğlenceli kişilik Azimli Sosyal yönü kuvvetli Dostlarını kendinden fazla düşünür Kızgınlığı uzun sürmez Sevildiğini hissetmek ister Espri anlayışı gelişmiştir Gerçekten Gelişmirtir :D
07-30-2008 | #19 |
aqrasif'm
|
Cevap : Doğum Ayınıza Göre Ruh HalinizNİSAN Aktif ve enerji doludur Çabuk karar verip çabuk pişman olur Şefkatlidir Mantığını dinler Diplomatiktir İnsanları teselli etmeyi sever Dostlarının sorunlarıyla yakından ilgilenir Cesurdur Maceraperesttir Sevgisini ve ilgisini belli eder Hafızası güçlüdür Baş ve göğüs hastalıklarına eğilimlidir tşklerrr
07-30-2008 | #20 |
pesimistt
|
Cevap : Doğum Ayınıza Göre Ruh HalinizAĞUSTOS Şakalaşmayı sever Duyarlı ve ilgilidir Korkusuzdur Liderlik özellikleri vardır Ruhbilimle ilgilenir Kolay provoke edilir Dikkatli ve tedbirlidir Bağımsızlığına düşkündür Yol göstermeyi sever Romantiktir |
Cevap : Doğum Ayınıza Göre Ruh Haliniz |
08-08-2008 | #21 |
-ecem-
|
Cevap : Doğum Ayınıza Göre Ruh HalinizOCAK Hırslı ve ciddi kişilik Öğrenmeyi ve öğretmeyi sever İnsanların zaaflarını ortaya çıkarmayı sever Çok eleştirir Akıllı ve planlı programlıdır Çok çalışır ve üretkendir Duyarlı ve derin hisleri olan biridir İnsani nasıl mutlu edeceğini bilir Aşırı dikkatlidir Bünyesi kuvvetlidir Zor heyecanlanır Romantiktir ama aşkını ifade etmekte zorlanır Çocukları sever Evcil ve sadık bir eş olur Kolayca kıskanır Sosyal yönden zayıftır bazıları çok doğru,bazıları çok yanlış:) |
|