Turnuvada Kaç Satranççı Olduğunu Bulunuz |
07-28-2008 | #1 |
[KAPLAN]
|
Turnuvada Kaç Satranççı Olduğunu BulunuzHer oyuncunun diğer oyuncularla bir kez oynadığı bir satranç turnuvasında toplam 300 oyun oynanmıştır Turnuvada kaç satranççı olduğunu bulunuz 2807 Cevabınızı ispatlayan kısa bir açıklama yapınız |
Cevap : Turnuvada Kaç Satranççı Olduğunu Bulunuz |
07-31-2008 | #2 |
ambiyans
|
Cevap : Turnuvada Kaç Satranççı Olduğunu Bulunuz26 kişi turnuvada olmak zorunda yoksa turnuva iptal:) 25*(25+1)/2=300 |
07-31-2008 | #3 |
|
08-01-2008 | #4 |
ambiyans
|
Cevap : Turnuvada Kaç Satranççı Olduğunu Bulunuzbencede basitti soru tipik lise1 sorusu aslında böle bir soruya cevap vererek gençlerin önünü tıkadım ))kalitemden taviz verdim dimi sudenaz:)) |
08-01-2008 | #5 |
|
Cevap : Turnuvada Kaç Satranççı Olduğunu Bulunuzest efendim olur mu hiç öyle şey yine engin bilgileriniz devreye girince kendinize hakim olamadınız alıştık sorun yok yani=) |
08-01-2008 | #6 |
ambiyans
|
Cevap : Turnuvada Kaç Satranççı Olduğunu Bulunuzgaza geldim söyliyim:P diferansiyel denklemlrn integrasyonu problelernde euler yönteminin basit bir uygulaması olan:)) |
08-04-2008 | #7 |
|
Cevap : Turnuvada Kaç Satranççı Olduğunu Bulunuzgüzel espriydi =) artık cvbı öğrensek diyorum doğru mu yanlış mı yanlışsa doğrusu nedir?biraz fazla mı oldu=) |
08-06-2008 | #8 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Turnuvada Kaç Satranççı Olduğunu BulunuzSorunun orijinal yanıtı : 25 satranççı vardır |
|