Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayatını, kaybetti, osman, yağmurdereli

Osman Yağmurdereli Hayatını Kaybetti..!

Eski 08-02-2008   #1
rock_alltime

Osman Yağmurdereli Hayatını Kaybetti..!

İSTANBUL (İHA) - Acıbadem Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan AK Parti İstanbul Milletvekili ve yapımcı Osman Yağmurdereli, hayatını kaybetti Sanatçı dostları Yağmurdereli ailesini bir an olsun yalnız bırakmadı
AK Parti İstanbul Milletvekili ve yapımcı Osman Yağmurdereli, Cuma günü saat 1700 sıralarında, enfeksiyonda ilerleme olması ve solunum sıkıntısı yaşaması üzerine tedavi gördüğü Acıbadem Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı Durumu ciddileşen Yağmurdereli uyutulurken eşi Esin Hanım bir dakika bile yanından ayrılmadı
Ancak gecenin ilerleyen saatlerinde hastane yönetimi Yağmurderelinin hayatını kaybettiğini duyurdu Yoğun bakıma girdiği andan itibaren Yağmurdereli'nin sanatçı dostları da Yağmurdereli ailesini yalnız bırakmadı
Gecenin ilerleyen saatlerinde Osman Yağmurdereli'yi ziyarete gelen sanatçılar, acı haberin duyulmasının ardından gözyaşlarını tutamadı Sanatçı ziyarete gelenler arasında Bülent Ersoy, Gülben Ergen ve Armağan Çağlayan vardı Bülent Ersoy'un güçlükle ayakta durduğu gözlendi

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Osman Yağmurdereli Hayatını Kaybetti..!

Eski 08-02-2008   #2
KRDNZ

Allah rahmet eylesin::(
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-02-2008   #3
cansel

allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin

worapsow
adige

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-02-2008   #4
su perisi

Allah rahmet eylesinSanat camiası için büyük kayıp

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-02-2008   #5
rock_alltime

İnanılmaz şeker biriydiO kadar güzel projelere imza attı kiÇok şaşırdım duyuncaAllah rahmet eylesinAilesine sabır versin:(
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-02-2008   #6
black__eyes

Alıntı:
rock_alltime tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
İnanılmaz şeker biriydiO kadar güzel projelere imza attı kiÇok şaşırdım duyuncaAllah rahmet eylesinAilesine sabır versin:(

aynen bnde duyunca çok şaşırdım :| qerçktn ailesine sabır versn xS

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-03-2008   #7
su perisi

Ben ağladım bile arkadaşlar mükemmel yapıda karakterde bir insandı Tekrar tekrar Allah gani gani rahmet eylesin
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-03-2008   #8
güneş

allah rahmet eylesin

Eski 08-03-2008   #9
punisher

Değerli bir hemşehrimizi daha kaybettik milletce başımız saolsun Allah (cc) mekanını cennet ihsan etsin

BU VATANIN EKMEĞİNİ YEYİP İHANET EDEN BİR GÜN EKMEĞİ YEDİĞİ YERDEN KURŞUNU DA YER
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-04-2008   #10
rock_alltime

Alıntı:
su perisi tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ben ağladım bile arkadaşlar mükemmel yapıda karakterde bir insandı Tekrar tekrar Allah gani gani rahmet eylesin
Dün akşam İbrahim Tatlıses o kadar duygulu konustu ki ; sanki yakınımda bi akrabam ölmüş gibi ağladımAnnem de saolsun bni yalnız brakmadı o da ağladı :) Kndini o kadar sevdirdi ki hakkında doğru dürüst hiç birşey bilmediğimiz bir kişi için bu kadar gözyası döktükSebebi o hep gülen gözleriydi sanırım Tekrar Allah Rahmet EylesinRahat içinde uyusun inşallah

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-04-2008   #11
Gözyaşı

Allah rahmet eylesin

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com