Fazla Konuşma - Cash Flow |
08-04-2008 | #1 |
djdem
|
Fazla Konuşma - Cash FlowCüretkar pozlar peşinde koşan mankene Bu benim mahkeme bakarım takvime Önüme geçmene engel olmak için Cash flow keşfe değer back mc yi biçin O ne biçim bacak (!) onu kim okşayacak Boşa koşacaksa teker back mc ler Yine mi geldiler diye sordular bana İzmir'den selamımı yolluyorum sana Durma bas gaza Gelemem ben naza işi sever yaza Hızlı ve kaza ayvalık'ta taa Ölüme posta koy rap'te çoksa toy Dijital ol ve soy, sen küçük bi boy Cash flow'la doy türkçe hip-hop'ına Volkan ile ben dayanırım kapına İzmir'ime dokundurmam dikkat et lan lafına [Nakarat] İzmir'imde kopan bir fırtına Fazla konuşma yoksa sırtına çıkar Irkına sıkar, itina yıkar Kara paraları da ağzına tıkar[2] Yaşanılan alemin ardında hep biz varız Sonsuzdur bizde güven hiçbir zaman susmayız Kan kusarız gerekince ipleriniz elimizde Herkes bunun bilincinde kozlarımız dilimizde Biter burda akıl mantık düşmanlarla kuşandık Yenilmeyiz yenilmedik bazen tek susardık Destek veren kaç kişi biz boşa umutlandık Sevildik de üzüldük biz yoktan kanatlandık Araladık perdeleri çoktan biz savaştık Misyonlarda belli düşmana dost yaklaşırdık Pas vermezdik kaosu tek biz başlatırdık Ortam gerilir ve masa üstü tartışırdık Yalancının mumu yatsıda biter kül oldu Güneş doğudan battı bu sefer cash flow doğdu Hakim oldu piyasada güneyin öncüsüydü Şansını hep zorladı dost rap'in bütünüydü [Nakarat] İzmir'imde kopan bir fırtına Fazla konuşma yoksa sırtına çıkar Irkına sıkar, itina yıkar Kara paraları da ağzına tıkar[2]