Hatim Seferberliği |
04-25-2008 | #1 |
|
Hatim Seferberliğievet arkadaşlar şimdide hatim seferberliği yapıcaz allah izin verirse herkes istediği kadar cüz alıcak örneğin;2cüz benim yazcak ve okuduğundada düzenleyerek karşısına okundu yazıcak ve bütün cüzler tamamlanıncada hatim inmiş olucaz duamızı edip önce peygamber efendimizin ruhuna sonra tüm geçmişlerin ruhuna bağışlıycaz kutlu doğum haftası için biraz geç kalmış olsakda önemli değil ALLAH kabul eder inş ilk ben başlıyorum(sırayla gitmek zorunda değil herkes istedği cüzü alabilir) 1cüzü ben alıyorum |
Cevap : hatim seferberliği |
04-25-2008 | #2 |
Mekkeravza38
|
Cevap : hatim seferberliğiben alırdım fakat ilerde inş şu anda konya için bi yerden 14 cüzü almıştım yine alırım ALLAH'a emanet olun |
04-25-2008 | #3 |
|
Cevap : hatim seferberliğiolsun allah kabul etsin bizim memleket için almışsın oda bişey sonra alırsın önemli değil vakit ayırdığın içinde tşkler |
04-25-2008 | #4 |
gülgüzeli
|
Cevap : hatim seferberliğiAllah kabuletsin bitanem yüreğine sağlıkMadem birinci cüzü sen aldın bende 2,3,4,ve 5ci cüzde olmak şartıyla ben alıyorum
04-25-2008 | #5 |
|
Cevap : hatim seferberliğisaol canım tşk ederim allah kabul etsin inş vakit ayırdığın için tşkler |
Cevap : Hatim Seferberliği |
05-09-2008 | #6 |
dexter123
|
Cevap : Hatim SeferberliğiSon cüzü yani amme cüzünü ben alıyorum |
|