Ögrencilerin Top 30 u |
07-06-2008 | #1 |
Equinox
|
Ögrencilerin Top 30 u1-Okul=işte kuzu kuzu geldim 2-Öğrenci=ben bir ceviz ağacıyım yunus emre parkında 3-Öğretmen=kapı açık arkanı dön ve çık 4-Müdür=endamın yeter 5-Sınıf=mecburen mecburen mecburen 6-Sıra=dostum can dostum 7-Ders=güneş kadar sıcak yıldızlar kadar uzak 8-Tahta=yaz tahtaya bır daha 9-Zil=sen gelmez oldun 10-Tenefüs=seninle bir dakıka umutlandırıyor beni 11-Kantin=domates biber batlıcan 12-Merdiven=hoplayıver çekirge zıplayıver çekirge bıdı bıdı bıdı çekirge 13-Tuvalet=içine ata ata ne hala düştün tuta tuta patlıyacaksın 14-Sözlü=kadere bak 15-Yazılı=gel sen ne çektiğimizi birde bana sor 16-Kopya=sus sus sus kimseler duymasın 17-Sınav soruları=ALLAH ALLAH ALLAH (bu nasıl sevmek) 18-Not=o beni sırtımdan vurdu 19-Not defteri=yanıyor yüreğim 20-Disiplin=hasretinden ölsem kapını çalan olmazdım 21-Forma=sen aldırma giderim buralardan bir pantolan bir cekett 22-Rehberlik servisi=dipteyim sondayım depresyondayım 23-Geç kağıdı=sensiz sabah olmuyor 24-İzin kağıdı=ellerımde çicekler kapında sırılsıklam gorursen bırgın şaşırma 25-Okul çıkışı=sen yookken ne dogan gun ne batan gun umrummda 26-Hafta sonu =dön çarem 27-Yaz tatili=seni sevmeyen ölsün 28-Test kitabı=ben mecburum sana 29-Üniversite=uzun ince bir yoldayım 30-Mezunlar=yolcudur abbas bağlasan durmaz
07-06-2008 | #2 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Ögrencilerin Top 30 u:) Ellerinize sağlık Sevgili Equinox Güzeldi |
|